Adamari López le arată fanilor casa de păpuși a fiicei Alaïa. Este enormă și plină de jucării

Publicat pe 05.10.2023 la 13:18 Actualizat pe 05.10.2023 la 13:51

Micuța avea 4 ani atunci când carismatica prezentatoare și actriță i-a dăruit căsuța. Acum că are 8 ani, Adamari López caută să-i ofere o altă imagine.

Adamari Lopez poartă o rochie albastră și zâmbește

Adamari López le arată fanilor casa de păpuși a fiicei Alaïa

Profimedia Images

La finalul anului 2019, ca și cadou de Crăciun, Adamari Lopez a surprins-o pe Alaia cu o enormă casă de păpuși. Pe atunci, micuța avea 4 ani. Acum că a crescut și are 8 ani, căsuța i-a rămas “mică” și carismatica prezentatoare ține să-i ofere acesteia o nouă viață.

Adamari Lopez le arată fanilor casa de păpuși a fiicei Alaia

În mediul online, actrița și-a întrebat fanii cum ar putea schimba căsuța de păpuși a fiicei Alaia pentru a-i fi potrivită și la vârsta de 8 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aici suntem în căsuța pe care Moș Crăciun a dăruit-o pentru Alaia și pe care am transformat-o într-un loc spectaculos, acolo unde ea a petrecut multe momente frumoase. Cred dintr-o dată că i-a rămas mică pentru că Alaia a crescut și nu se mai joacă la bucătărie. Atunci, ne gândim cum să pot transforma această casă pentru ca ea să se poată bucura în continuare de momente frumoase, dar să nu fie una pentru fetițe pentru că ea a crescut.”, a transmis Adamari Lopez într-un videoclip publicat în mediul online. Pe contul personal de Instagram are peste 8 milioane de fani ce o urmăresc de pretutindeni.

“M-am gândit că aș putea să las culorile, dar să pot pune ceva pentru a studia aici, să țină fotografii ale prietenilor și ale oamenilor dragi. Aș vrea să scot lucrurile pentru copii care sunt aici.”, a spus vedeta. Adamari Lopez nu este sigură dacă să transforme casa într-un birou, acum că a intrat în lumea afacerilor, sau să o păstreze pentru fetiță.

“Mi-ar plăcea ca cineva să vină cu o idee bună pentru a continua să o utilizez pentru ea. Aș putea să o utilizez pentru mine și să fac un birou și să mă simt ca într-o căsuță de păpuși.”, a mai spus aceasta.

Adamari Lopez se alătură campaniei “Remission with a mission”, pentru ajutorarea femeilor cu cancer la sân

Adamari Lopez și-a spus încă o dată povestea pentru femeile care luptă împotriva cancerului la sân. Această inițiativă a venit în ajutorarea comunității hispanice din SUA.

“Faptul că m-am alăturat acestei misiuni înseamnă foarte mult pentru mine. Am descoperit importanța verificării prima dată când am fost diagnosticată cu cancer la sân la vârsta de 33 de ani. În călătoria mea am văzut rolul critic al detectării timpurii ce poate salva vieți.”, a spus vedeta. Adamari Lopez s-a arătat îngrijorată de faptul că un număr foarte mare de femei din SUA au fost diagnosticante mult prea târziu.

“The Remission with a Mission vine să aducă popularitatea vedetei și călătoria sa incredibilă în față pentru a inspira comunitatea hispanică din SUA.”, a declarat Ines Rodriguez Gutzmer, vice președintele Aflac Incorporated. Până în prezent, Adamari Lopez a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe, iar în cele mai multe dintre acestea apare alături de fiica Alaia. A format un cuplu cu Toni Costa, însă cei doi s-au despărțit. Este mamă, scriitoare și prezentatoare, fiind cunoscută prin cele mai inedite telenovele de pe micile ecrane. În prezent este singură.

În articolul

Adamari López le arată fanilor casa de păpuși a fiicei Alaïa. Este enormă și plină de jucării

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x