Adamari López, primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán. Cum a reacționat vedeta

Publicat pe 25.02.2022 la 10:04 Actualizat pe 25.02.2022 la 10:55

Adamari López a făcut primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán. Cum a reacționat vedeta într-o emisiune televizată.

Adamari López se află în cadrul unei conferințe de presă și poartă o rochie neagră și părul desprins

Adamari López în cadrul unei conferințe de presă. 15 oct. 2016

Getty Images

Adamari López a făcut primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán. Vedeta a vorbit într-o emisiune televizată despre situația în care se află la momentul actual și ce își dorește mai departe, pe viitor, pentru fiica sa, Alaïa.

De asemenea, Adamari López a vorbit pentru prima oară despre situația sa amoroasă și a dezvăluit dacă se află într-o relație.

Adamari López, primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán

Actrița și prezentatoarea Adamari López a vorbit public despre relația fostului său soț, Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán. În ciuda situației, vedeta a reușit să găsească cele mai calde cuvinte care să exprime tot ceea ce simte la momentul actual.

La fel de sinceră ca întotdeauna, Adamari López a mărturisit că tot ceea ce își dorește în viitor este binele fiicei sale, Alaïa. De aceea, relația cu Toni Costa va rămâne una de prietenie și dansatorul va continua să facă parte din viața ei. Cât despre relația cu modelul Evelyn Beltrán, Adamari Lopez și-a asigurat fanii că acest subiect era unul deja cunoscut de ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pentru mine această știre nu este o noutate. După părerea mea trebuie să vrei binele celor din jurul tău pentru că ceea ce îți dorești, atragi. Eu îmi doresc tot ce este mai bine pentru fiica mea.”, a declarat Adamari López, conform Tvnotas.com.mx. După ce și-a anunțat separarea de dansatorul Toni Costa, vedeta a continuat să aibă o relație apropiată cu acesta. Ulterior, cei doi au avut parte de multe momente unice alături de fiica lor, Alaïa.

“Tot ce îmi doresc este ca fiica mea să fie bine și noi să fim mereu o familie, în ciuda a ceea ce se întâmplă, așa că asta este ceea ce mă interesează.", a continuat artista. Ulterior, Adamari López a mărturisit că nu se află într-o relație amoroasă la momentul actual.

Adamari López și Toni Costa, din nou pe scena de dans

În ciuda actualei relații cu modelul Evelyn Beltrán, dansatorul Toni Costa nu a uitat de clipele petrecute alături de fiica sa, Alaïa. Vedeta a petrecut Ziua Îndrăgostiților alături de micuță și a făcut publice câteva fotografii pe contul personal de Instagram. Adamari López a fost de asemenea prezentă.

În ciuda divorțului, Adamari López și Toni Costa au dansat pentru ultima oară împreună și au apărut pe scena de dans alături de fiica lor, Alaïa.

“M-am simțit bine dansând cu Toni. Eu am luat această decizie pentru că am vrut să închei cei 10 ani petrecuți împreună. M-am simțit liniștită și cred că a fost o experiență frumoasă pentru fiica noastră.”, a menționat Adamari López.

Recent, celebrul dansator Toni Costa a confirmat relația de iubire cu modelul Evelyn Beltrán. Primele fotografii au apărut pe paginile de socializare ale celor doi, la secțiunea InstaStory. Ulterior, fostul partener al actriței Adamari López a vorbit despre sentimentele pe care le are în prezent pentru noua sa iubită.

Adamari López a făcut primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán și a încercat să păstreze o notă obiectivă asupra situației.

În articolul

Adamari López, primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán. Cum a reacționat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x