Adamari López recunoaște că a încercat să-l controleze pe Toni Costa la scurtă vreme după separare. Cei doi au căzut la un acord

Publicat pe 14.11.2023 la 15:39 Actualizat pe 14.11.2023 la 19:10

Prezentatoarea a vorbit despre procesul pe care l-a trăit cu dansatorul și momentele când a dorit să controleze totul. “Poate că am avut un comportament care a rezultat ca fiind plin de cerințe”.

Adamari lopez poartă o bluză albă și stă lângă fiica sa

Adamari López recunoaște că a încercat să-l controleze pe Toni Costa la scurtă vreme după separare

Profimedia Images

Adamari Lopez a ținut să-și expună părerea sinceră în legătură cu momentele pe care le-a trăit la scurtă vreme după despărțirea de Toni Costa. A menționat că anumite comportamente l-au deranjat pe dansator.

Adamari López recunoaște că a încercat să-l controleze pe Toni Costa la scurtă vreme după separare

Se împlinesc trei ani de la separare și prezentatoarea a ținut să aducă aminte faptul că începutul acestui proces a fost unul dificil. A menționat că în timp ce a căutat tot ce este mai bun pentru fiica sa, a încercat să-l controleze pe tatăl acesteia și acest lucru l-ar fi incomodat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mereu mi-am dorit ca Alaïa și Toni să aibă o relație frumoasă și să petreacă timp împreună. Eu cred că și ea și el au nevoie de acest lucru. Le face bine amândurora. Poate că am încercat să controlez anumite lucruri. Nu știu, ca femei mereu încercăm asta, tot ce-am vrut a fost ca ea să fie bine.”, a menționat. Cu toate acestea, actrița nu a oferit detalii despre lucrurile care îl privesc direct și personal pe fostul său partener, însă a ținut să precizeze că de cele mai multe ori a putut părea că are mult prea multe pretenții.

Adamari Lopez a recunoscut că terapia și trecerea timpului au ajutat-o să se simtă mult mai relaxată în acest sens, mai ales în momentele în care trebuie să se despartă de fiica sa pentru ca aceasta să petreacă timp cu tatăl său, Toni Costa.

“Acum cred că sunt mult mai relaxată, au fost situații în care mi-am dat seama că alături de el este în siguranță și cu toții ne bucurăm în acest proces. Și aici suntem.”, a menționat vedeta.

Acordul dintre Adamari Lopez și Toni Costa. Despre ce este vorba

Nu în ultimul rând, Adamari Lopez a dezvăluit că relația cu Toni Costa este una perfectă în acest punct. Cei doi părinți au realizat că fiica lor îi va uni pentru totdeauna. Prezentatoarea în vârstă de 52 de ani spune că între ei există un acord verbal în care ea nu va interveni în viața personală a fostului său partener. De asemenea, același lucru este valabil și pentru dansator.

“Eu nu vreau să intervin în nimic din ce are legătură cu viața sa personală și cum el manevrează acest lucru, nu vreau să o afecteze pe Alaia. Dacă o afectează, atunci o să intervin, dacă nu, atunci o să-i spun să procedeze la fel. Dacă tu vezi că fac ceva care o afectează poți să intervi pentru că tu ca și tată îi dorești tot binele. Pe mine nu mă interesează nimic din ceea ce își dorește el să facă, atâta timp cât nu o afectează pe ea.”, a punctat.

Adamari Lopez are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În prezent, micuța sa se află alături de Toni Costa. Acesta a publicat pe pagina personală mai multe imagini și filmulețe cu aceasta.

În articolul

Adamari López recunoaște că a încercat să-l controleze pe Toni Costa la scurtă vreme după separare. Cei doi au căzut la un acord

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x