Adamari Lopez și fiica Alaïa s-au deghizat în păpuși Barbie pentru o zi. Lumea lor a fost toată roz

Publicat pe 19.07.2023 la 16:53 Actualizat pe 19.07.2023 la 17:43

Adamari López și Alaïa au o relație ideală mamă-fiică astfel că încearcă de fiecare dată să și demonstreze acest lucru în mediul online. Recent s-au transformat pentru o zi în păpuși Barbie și s-au bucurat de o lume cu totul roz.

Adamari Lopez poartă o rochie albastră și zâmbește

Adamari Lopez și fiica Alaïa s-au deghizat în păpuși Barbie pentru o zi

Getty Images

Adamari López și Alaïa nu au lăsat să le scape oportunitatea de a se transforma pentru o zi în păpuși Barbie. Urmează ca filmul în care Margot Robbie și Ryan Gosling să fie lansat pretutindeni în lume.

Adamari López și Alaïa s-au deghizat în păpuși Barbie pentru o zi

Febra ce a cuprins lumea întreagă față de păpușa care i-a cucerit pe toți încă de la început a ajuns și pe marile ecrane. Barbie va putea fi văzută live în filmul cu același nume, iar celebrități de pretutindeni au decis să se pună în pielea personajului pentru câteva minute. Același lucru l-au făcut și Adamari López împreună cu fiica sa care a fost mai mult decât încântată de emoție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mamă și fată s-au îmbrăcat în rochii roz de voal și au purtat bluze cu umăr gol pe care era scris cuvântul Barbie. De asemenea, s-au jucat într-o piscină imensă cu bile, asta pentru ca totul să fie cât mai real.

“Vara aceasta promite un sfârșit plin de surprize în propria casă. Pe 21 iulie este programat să ne distrăm la cinema cu filmul Barbie.”, a scris actrița din Amigas y rivales pe pagina personală de Instagram. Ulterior, nu au lipsit comentariile internauțiilor.

Citește și: E greu de ajuns la Adamari López! Ce condiție impune bărbaților pentru a putea sta lângă ea

“Ce frumoase! Mi-a plăcut!”, “Îmi place de fiica lui Adamari, a moștenit tot talentul mamei sale, este incredibil. Viitoarea noastră stea deja strălucește.”, “Wow, am murit cu acest reel, este spectaculos. Ce amuzant și plăcut să vă văd pe amândouă. Sunt frumoase aceste păpuși Barbie”, “Ce frumoase, îmi place stilul și atitudinea pe care o are Alaïa”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din lumea întreagă.

Ca o adevărată fană a stilului actual, Adamari nu a putut lipsi din trendul Barbie care a reușit să acapareze lumea întreagă. Cu melodia oficială din filme, s-a pus pentru o zi în pielea celebrei păpuși.

Adamari López are propria păpușă Barbie

Reamintim că actrița are propria păpușă creată de artista columbiană Shirly Cabrera. Actrița din Puerto Rico a inclus în videoclipul postat pe internet imagini amuzante dintr-o pisicnă cu bile, pe o canapea în Malibu, călătorind cu caravana și altele asemenea.

Citește și: Toni Costa le răspunde celor care spun că o mai iubește pe mama fiicei sale. Ce a declarat dansatorul despre Adamari López

Se află în vacanță și este mai fericită ca oricând, cel puțin așa vedem din postările realizate în mediul online. Însoțită de cei mai buni prieteni se află în Lisabona bucurându-se de soare și vreme excelentă. În timp ce fiica sa este alături de Toni Costa, Adamari López nu uită să-și rezerve timp personal.

“A început călătoria mea! Să cunosc locuri și să mă bucur”, a scris Adamari López într-un video publicat pe pagina personală de Instagram, acolo unde le-a arătat tuturor cât de fericită se găsește în aeroport. Cel mai bun prieten al său, Carlitos, a fost confundat în repetate rânduri cu partenerul sentimental, însă cei doi au specificat că îi unește o altă relație extrem de specială. În cadrul instastory, actrița s-a arătat în toată splendoarea ca o turistă în Lisabona și a prezentat-o tuturor pe prietena Marita.

“Am venit în Portugalia și priviți peste cine am dat. Vom petrece o zi spectaculoasă. Sunt foarte emoționată.”, a scris vedeta.

În articolul

Adamari Lopez și fiica Alaïa s-au deghizat în păpuși Barbie pentru o zi. Lumea lor a fost toată roz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x