Adamari López și mama lui Toni Costa sunt prietene bune. În ciuda despărțirii actriței de celebrul dansator, cele două au o relație unită

Publicat pe 04.05.2023 la 13:31 Actualizat pe 04.05.2023 la 14:01

Actrița a călătorit în Spania pentru o întâlnire cu totul specială. Alături de ea a fost nimeni alta decât Carmen Lozano, mama lui Toni costa și bunica micuței Alaïa. Cele două au izbucnit în plâns, s-au îmbrățișat și au readus la viață amintiri de mult trecute.

Adamari López poartă o rochie albastră și ține un microfon în mână

Adamari López și mama lui Toni Costa sunt prietene bune

Profimedia Images

Pe rețelele sociale, fanii s-au arătat de-a dreptul emoționați când au văzut imaginile pe care Adamari López le-a postat recent. Actrița s-a revăzut în Spania cu fosta soacră, mama lui Toni Costa și bunica micuței Alaïa.

Adamari López și mama lui Toni Costa sunt prietene bune

Vedeta a călătorit în Spania cu fiica sa, acolo unde s-au revăzut cu mama lui Toni Costa. Întâlnirea a fost plină de iubire, iluzii și lacrimi, însă cu totul emoționantă. Carmen Lozano este cea care l-a adus pe lume pe celebrul dansator și a primit-o pe fosta noră cu brațele deschise.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a traversat oceanul pentru un eveniment important în viața sa și tatălui micuței, acolo unde a luat parte și bunica acesteia. Chiar dacă Ada și Toni s-au despărțit, acest lucru nu a împiedicat ca relația cu fosta soacră să se deterioreze. Din contră, mămica fericită a ținut de-a lungul timpului o relație incredibilă cu familia sa, dar și cea a tatălui fetiței sale. Cu toții au luat parte la prima comuniune a micuței Alaïa, un eveniment important în viața catolicilor. În timp ce micuța a probat mai multe rochii marca Mar Segovia, Adamari și Carmen au rămas la discuții.

“Mereu mă faci să mă simt minunat și mă bucur că am putut împărtăși acest moment alături de tine.”, a scris actrița în mediul online, arată peopleenespanol.com. Răspunsul mamei lui Toni Costa a venit la scurtă vreme, tot pe paginile de socializare.

“Îți mulțumesc că mă faci să trăiesc acest moment alături de voi, nu aș putea să fiu mai fericită să împărtășesc aceste clipe cu Alaïa, ființa pentru care mi-aș da viața.”, a scris Carmen, mama lui Toni Costa. O discuție foarte amuzantă în care n-au putut lipsi clipele din tinerețea lui Toni, zâmbetele și lacrimile de emoție. Pentru Alaïa și toată familia a reprezentat un moment extrem de important.

Adamari López a celebrat prima comuniune a fiicei Alaïa

Vedeta a împărtășit în mediul online cele mai emoționante imagini de la comuniunea fiicei sale. Alături de Toni Costa a dansat încă o dată. Adamari López încă își aduce aminte de prima sa comuniune în Puerto Rico.

“Îmi amintesc ca de un moment foarte frumos. De mică pentru mine Dumnezeu a reprezentat un loc foarte important în inima mea. Spiritul Sfânt trăiește în noi toți, mereu s-a manifesta tasta în mine, înăuntrul meu.”, a declarat actrița și prezentatoarea din Puerto Rico. La prima comuniune a micuței au participat părinții, bunica, dar și unchiul acesteia din Spania, dar și nepoții actriței. Totul a decurs așa cum s-au așteptat.

“În general Marita Rial creează rochii pentru aceste ocazii speciale doar pentru fete, dar mi-a făcut și mie o rochie. Acest lucru mi s-a părut foarte frumos și special.”, a spus Adamari López. Ca de obicei, din prima zi a nașterii sale, Toni Costa a petrecut clipele alături de micuța sa.

“Toni mereu va fi o persoană foarte importantă în viețile noastre pentru că este tatăl ei și vreau să avem armonie pentru a o putea crește și să mergem înainte.”, a conchis vedeta.

În articolul

Adamari López și mama lui Toni Costa sunt prietene bune. În ciuda despărțirii actriței de celebrul dansator, cele două au o relație unită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x