Adamari López și Toni Costa au apărut împreună la ziua de naștere a fiicei Alaïa. Micuța a împlinit 8 ani

Publicat pe 06.03.2023 la 12:08 Actualizat pe 06.03.2023 la 13:16

Adamari López și Toni Costa au apărut împreună la ziua de naștere a fiicei Alaïa. Micuța a împlinit 8 ani și a fost sărbătorită cu o petrecere tematică.

Adamari Lopez poartă o rochie roz cu decolteu și fără mâneci, Toni Costa poartă o cămașă neagră și zâmbește

Adamari López și Toni Costa au apărut împreună la ziua de naștere a fiicei Alaïa

Getty Images

A mai trecut un an, iar Adamari López și Toni Costa și-au sărbătorit încă o dată fiica. Micuța Alaïa a împlinit 8 ani și a avut parte de o petrecere tematică așa cum și-a dorit. Fană a familiei Addams, aceasta a purtat o rochiță asemănătoare personajului Wednesday, iar părinții săi celebri s-au costumat în Morticia și Gomez Addams.

Adamari López și Toni Costa au apărut împreună la ziua de naștere a fiicei Alaïa

Cu toate că s-au despărțit, Adamari López și Toni Costa continuă să facă parte împreună din viața fiicei lor. Cu fiecare ocazie importantă, aceștia se reunesc pentru a-i fi alături celei mai dragi persoane din viața lor. Alaïa și-a sărbătorit recent cea de-a 8-a zi de naștere și a avut parte de o surpriză de proporții. Fană a serialului Wednesday, și-a dorit o petrecere tematică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dansator de profesie, Toni Costa s-a alăturat familiei sale pentru a recrea celebrul dans pe care actrița Jenna Ortega l-a realizat în celebra producție. Adamari López a îmbrăcat o rochie lungă neagră, pe când fostul său soț a optat pentru un costum de acceași culoare și o cămașă albă. Alaïa a purtat o fustă neagră și un tricou alb cu imprimeu. Videoclipul în care cei trei reinterpretează momentul lui Wednesday a fost publicat pe pagina personală de Instagram a vedetei.

Citește și: Adamari López revine în atenția fanilor cu noi declarații legate de divorț. Actuala iubită a lui Toni Costa reacționează

“Prințesa mamei! Sunt atât de mândră de tine, să te văd cum vrei în fiecare zi ca lucrurile să-ți iasă așa cum îți dorești. Te admir pentru sentimentele frumoase pe care le ai, pentru noblețea sa, pentru faptul că ești afectuoasă și ne contagiezi cu fericirea și energia ta. Îmbrățișările tale pline de afecțiune, râsul tău, generiozitatea ta, inocența și bunătatea te caracterizează fără doar și poate. Te iubesc și astăzi îți celebrez viața și bucuria pe care mi le-ai adus de când ai venit pe lume. Voi fi mereu lângă tine ca mamă, ca prietenă, confidentă și complice în toate aventurile. Fie ca Dumnezeu să-ți ghideze pașii în viață. La mulți ani, Alaïa!”, a scris actrița în mediul online. În dreptul descrierii a publicat mai multe fotografii în care apare alături de fiica sa.

Cum a decurs petrecerea fiicei faimoasei Adamari López

Toni Costa s-a ocupat de dansurile pe care le-a realizat împreună cu micuții invitați la petrecerea fiicei sale. A reușit să-i facă pe toți să râdă și să aibă parte de momente de neuitat. La scurt timp după eveniment, Adamari López a oferit primele declarații.

Citește și: Adamari López vorbește despre cea mai traumatizantă perioadă a vieții sale. Cum a aflat vedeta că suferă de cancer mamar

“Petrecerea s-a desfășurat așa cum și-a dorit, cu personajul Wednesday din seria cu același nume. Cu toții ne-am bucurat de rezultat și o să vedeți cum a făcut coregrafia împreună cu prietenele și cu tatăl ei.”, a povestit vedeta. Pe rețelele sociale, cei doi foști parteneri au ținut să transmită câteva cuvinte emoționante, fiecare cu fotografii diferite realizate de-a lungul anilor alături de Alaïa, arată peopleenespanol.com.

“Alaïa și Ada, au realizat împreună o provocare. Noi am încercat, câte puncte ne dați?”, a întrebat actrița pe pagina de socializare. Într-un alt videoclip, cei trei apar din nou împreună în fața tortului pe care micuța l-a avut cu ocazia zilei sale de naștere. Ulterior, Toni Costa a petrecut o zi alături de fiica sa în cadrul unui centru unde au putut să practice escaladă și alte exerciții fizice.

În articolul

Adamari López și Toni Costa au apărut împreună la ziua de naștere a fiicei Alaïa. Micuța a împlinit 8 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x