Adamari López și Toni Costa au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiicei Alaïa. Micuța a împlinit 9 ani

Publicat pe 05.03.2024 la 13:46 Actualizat pe 05.03.2024 la 14:17

Micuța Alaïa și-a sărbătorit ziua de naștere alături de părinții celebri. Adamari López și Toni Costa au decis să-i fie alături într-un moment extrem de important.

mama, fiica și tata stau aproape unul de celălalt

Adamari López și Toni Costa au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiicei Alaïa

Getty Images

Faimoasa prezentatoare a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale cu o petrecere emoționantă. De asemenea a ținut să-i transmis un mesaj inedit în mediul online. Alături de cele două s-a aflat și Toni Costa, dansatorul și tatăl micuței.

Adamari López și Toni Costa au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiicei Alaïa

Ca de fiecare dată, foștii parteneri țin să-i fie alături micuței în orice moment important al vieții. Așa s-a întâmplat și în ceea ce privește ziua sa de naștere, moment pe care l-au sărbătorit împreună. Nu este pentru prima oară când realizează acest lucru, dovedind astfel că au rămas o familie unită în ciuda separării de cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, prințesa mamei! Ce fericire este să te văd crescând și însoțindu-te în fiecare pas pe care îl faci în viață. Mi-am dorit atât de mult o fiică și Dumnezeu m-a premiat cu tine, timpul trece foarte repede și nici nu de dăm seama. Deja sunt 9 ani plini de bucurie, de iubire pe care o simt alături de tine. Cea mai frumoasă și pură formă de iubire.

Citește și: Confesiunea impresionantă a faimoasei Adamari López despre Luis Fonsi: “A cauzat o durere atât de mare precum cancerul”

Ești o fetiță dulce, bună, nobilă și drăgăstoasă, fără îndoială am primit o binecuvântare foarte mare. Amintește-ți că nu contează ce se va întâmpla, eu o să fiu mereu lângă tine pentru a crea amintiri împreună, pentru a te îmbrățișa în momentele în care o să ai nevoie și pentru a te împinge în dorințele pe care o să le ai. La mulți ani, Alaïa.”, a scris prezentatoarea celebră în Mexic. Ca de fiecare dată, Adamari López a decis să-l includă și pe fostul partener în cadrul petrecerii.

În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune pentru creșterea fiicei lor. Astfel, în cadrul petrecerii aceasta a avut parte de multe bunătăți pregătite special. De la începutul primei zile, vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că este pregătită pentru a-și celebra fiica.

Fiica faimoasei Adamari López a suflat în lumânări alături de părinții săi

În filmulețul postat de vedetă, aceasta s-a aflat purtând hanorac similar cu al fiicei sale, singurul lucru diferit fiind anul în care cele două s-au născut. Ulterior, Adamari López și Toni Costa s-au apropiat încă o dată pentru a-i oferi un zâmbet pe chip micuței. În ceea ce-l privește pe Toni Costa, acesta s-a bucurat la fel de mult de faptul că fiica sa a crescut și a publicat propria postare pe contul său.

Citește și: Adamari Lopez spune dacă s-a împăcat sau nu cu Toni Costa. Declarații noi după ce s-au despărțit în urmă cu aproape trei ani

Cu ajutorul părinților săi celebri, micuța Alaïa a publicat pe propriul cont o fotografie în care s-a arătat mai mult decât entuziasmată de apropierea momentului în care și-a sărbătorit ziua de naștere. Adamari López este una dintre cele mai recunoscute vedete din Mexic cu peste 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram. În ceea ce îl privește pe Toni Costa, acesta are 2 milioane de prieteni virtuali cărora le transmite de fiecare dată cele mai importante momente din viața personală și profesională. Formează în continuare un cuplu cu Evelyn Beltrán, însă cei doi au decis să nu mai publice fotografii romantice în mediul online.

În articolul

Adamari López și Toni Costa au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiicei Alaïa. Micuța a împlinit 9 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x