Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru ziua de naștere a fiicei Alaïa. Ce fotografie a postat actrița în mediul online

Publicat pe 08.03.2022 la 12:21 Actualizat pe 08.03.2022 la 12:53

Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru ziua de naștere a fiicei Alaïa, iar fotografiile cu cei trei au ajuns rapid în mediul online. Fanii i-au felicitat pe cei doi pentru implicarea de care dau dovadă pentru creșterea micuței.

Adamari López și Toni Costa își țin împreună fiica, amândoi privesc către ea și zâmbesc

Adamari López și Toni Costa în cadrul emisiunii "Un Nuevo Dia"

Getty Images

Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru ziua de naștere a fiicei Alaïa, asta după ce dansatorul și-a confirmat noua relație. Cei doi au postat imagini inedite în mediul online, iar fanii nu au putut decât să le aprecieze gesturile. Cu toate că s-au despărțit, Adamari López și Toni Costa au declarat încă de la început că vor continua să aibă o relație de prietenie pentru a-și îngriji fiica într-un mod sănătos.

Adamari López și Toni Costa și-au sărbătorit fiica în Cancún, iar imaginile surprinse din cadrul petrecerii au ajuns imediat virale.

Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru ziua de naștere a fiicei Alaïa

Alaïa a împlinit 7 ani, iar părinții ei celebri nu puteau trece peste această zi fără surprize inedite pentru cea mică. Mesajele și fotografiile lăsate în mediul online de către Adamari López și Toni Costa i-au emoționat imediat pe internauți.

“Prințesa mea, Alaïa, astăzi împlinești 7 ani și nici nu știi câtă bucurie mi-ai adus în viață. Ce repede au trecut anii, dar de fiecare dată m-am bucurat mai mult. Ești o fetiță atât de bună, plină de viață, dulce, sensibilă, puternică și timidă totodată. Îți iubesc zâmbetul și îmi place că ești atât de drăgăstoasă. Vreau să fiu aici să te văd mereu crescând și vreau ca Dumnezeu să-mi permită să te însoțesc mulți ani de acum înainte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vreau să-ți fiu complice și să creăm multe amintiri frumoase împreună, vreau să călătorim, să ne jucăm mai mult, să dormim îmbrățișate, vreau să te îmbrățișez mereu. Vreau să fiu mereu acolo să te țin de mână, să te pup și să te ajut să practici sport. Vreau să-ți îndeplinești toate visele.”, a fost mesajul transmis de Adamari López pentru fiica sa, Alaïa. Ulterior, actrița lăsat mărturie mai multe fotografii și filmulețe din cadrul petrecerii organizate în cinstea micuței.

Toni Costa, un tată devotat după divorțul de Adamari López

În ciuda divorțului de Adamari López, dansatorul Toni Costa a continuat să rămână o prezență constantă în viața micuței Alaïa. Deși recent și-a anunțat relația de iubire cu modelul Evelyn Beltrán, acesta a zburat alături de fosta soție în Cancún.

Ulterior, Toni Costa a lăsat un mesaj pentru fiica sa în secțiunea Instastory: „Am ajuns la Cancún pentru a celebra cei șapte ani ai fiicei mele. Cu prieteni, familie, sunt mândru de tine, micuța mea.” Recent, acesta a făcut publică relația cu modelul Evelyn Beltrán în vârstă de 27 de ani. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, eveniment de la care partenerul nu a putut lipsi.

La fel ca și Toni Costa, modelul Evelyn Beltrán are un fiu pe nume Timothy dintr-o relație anterioară. Cei doi și-au declarat iubirea și în mediul online, acolo unde au publicat primele fotografii împreună, la secțiunea Instastory. Ba mai mult, celebrul dansator i-a lăsat partenerei sale primele mesaje publice.

În ceea ce privește relația fostului soț, Adamari López a mărturisit public că se afla deja în temă cu această situație. Actrița și-a uimit fanii atunci când a postat două videoclipuri care conțineau mesaje indirecte la adresa lui Toni Costa.

În articolul

Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru ziua de naștere a fiicei Alaïa. Ce fotografie a postat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x