Adamari López surprinde pe internet cu cel mai recent videoclip. Ce mesaj a transmis vedeta

Publicat pe 02.08.2022 la 13:27 Actualizat pe 02.08.2022 la 14:01

Adamari Lopez surprinde pe internet cu cel mai recent videoclip. Ce mesaj a transmis vedeta si cum au primit acest lucru internauții.

Adamari López poartă o rochie albastră cu umerii goi si are parul desprins si ondulat

Adamari López

Getty Images

În ciuda faptului că Adamari López a vorbit deschis despre relația lui Toni Costa cu Evelyn Beltrán, vedeta lansează acum mesaj indirecte în mediul online. Aceasta a mărturisit că nu se află într-o relație la momentul actual și că își dorește iubirea de sine în detrimentul celorlalte.

Adamari López surprinde pe internet cu cel mai recent videoclip

Cu toate acestea, cea mai recentă apariție de pe rețelele sociale au demonstrat contrariul, asta pentru că actrița a lăsat un mesaj indirect în legătură cu viața sa amoroasă. Aceasta a declarat într-un videoclip postat pe pagina personală de Instagram că ar fi “amuzant” să încerce o relație deschisă. După ce a confirmat despărțirea de Adamari López, dansatorul Toni Costa a mai oferit o șansă dragostei și a intrat într-o relație de iubire cu frumoasa brunetă Evelyn Beltrán. Cei doi și-au dezvăluit relația amoroasă și acum apar în tot mai multe fotografii și filmulețe în mediul online. Dacă celebra actriță a confirmat că este singură la momentul actual, aparițiile sale pe internet cauzează de fiecare dată confuzii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa s-a întâmplat și recent, atunci când vedeta a postat un videoclip cu tentă amuzantă pe contul personal de Instagram. Deși s-a vrut a fi un moment umoristic, fanii au comentat pe marginea declarațiilor făcute de Adamari López. În filmulețul postate pe rețelele sociale, Adamari López își întreabă fanii cum ar fi să aibă mai mulți pretendenți cu care să aibă o relație în același timp.

“Dacă ești fericit cu o persoană, imaginează-ți cu trei. Trebuie să gândești în perspectivă, îți trebuie viziune, îți lipsește un drum.”, a transmis Adamari Lopez pe internet. De când și-a început relația cu Toni Costa, Evelyn Beltrán a fost criticată în repetate rânduri pentru responsabilitatea a a-i încheia căsnicia celebrului dansator. De asemenea, Adamari Lopez a continuat să lase mesaje indirecte pentru cei doi, iar internauții au fost cei care i-au transmis de fiecare dată mesaj.

Ce spune Evelyne Beltran despre criticii care susțin că a distrus o căsnicie

Deși criticată în repetate rânduri, Evelyn Beltrán a ținut să le răspundă întotdeauna criticilor, însă într-o manieră elegantă. “Într-o lume în care poți să fii orice, te rog alege să fii bun.”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii în care apare chiar alături de Toni Costa. Între timp, viața actriței Adamari López continuă la fel de optimistă. Recent, vedeta a dezvăluit că a optat pentru un tatuaj pe care și-l dorea de multă vreme. Acum ceva timp, aceasta a suferit de cancer la sân, iar acum a decis că este momentul să facă o schimbare.

“Voi știți că acum mulți ani am fost bolnavă de cancer și am făcut mastectomie radicală la ambii sâni. Ceea ce voi face astăzi este ceva ce am așteptat de multă vreme și nu am împărtășit totuși cu voi. Raquel este cea pe mânca căreia mă voi lăsa pentru a face treaba.”, a dezvăluit actrița, conform Tvnotas.com.mx. Aceasta va urma să-și tatueze sfârcurile. Eveylin Beltran si Tony Costa formează cel mai recent cuplu din showbiz și au parte de toată susținerea fanilor.

În articolul

Adamari López surprinde pe internet cu cel mai recent videoclip. Ce mesaj a transmis vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x