Adamari López, internată în spital din pricina COVID-19. Actrița a mărturisit cum s-a întâmplat totul

Publicat pe 21.01.2022 la 19:00 Actualizat pe 21.01.2022 la 19:28

Adamari López și-a îngrijorat fanii după ce a fost internată în spital din pricina COVID-19. Actrița a mărturisit cum s-a întâmplat totul și care este starea sa de sănătate la momentul actual.

Adamari Lopez poartă o rochie albă fără mâneci

Adamari Lopez în cadrul unei conferinte de presă

Getty Images

Adamari López și-a anunțat fanii că a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, însă a vrut să se interneze în spital timp de trei zile din cauza mai multor afecțiuni respiratorii din trecut. Actrița a postat un mesaj în mediul online și le-a mărturisit internauților că starea ei de sănătate este în continuare aceeași.

Toate mesajele au fost transmise de vedetă în mediul online, iar fanii au fost cei care au sprijinit-o și i-au urat însănătoșire grabnică în aceste zile dificile.

Adamari López, internată în spital din pricina COVID-19

“Au trecut mai multe zile de când proba de COVID a ieșit pozitivă. Am crezut că este o răceală mai gravă, însă vorbind cu echipa mea și cu medicii, am decis că este cazul să mă internez.”, a declarat Adamari Lopez, conform tvynovelas.com.

“Acum trei ani am suferit foarte mult din pricina îmbolnăvirii, am fost într-o stare îngrozitoare. Ca să evite astfel de întâmplări, am luat decizia de a mă interna.”, a mai spus vedeta. Ulterior, aceasta a revenit în casă, însă în continuare pozitivă pentru COVID-19. Cât despre perioada internării, actrița a mărturisit: “Am fost trei zile în spital și acum mă simt mai bine. Sunt în recuperare, însă până la o probă negativă trebuie să rămân în casă. Și eu vreau să mă reîntorc la treabă și să-mi continui viața.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adamari Lopez spune că fiica sa a fost cea care a prezentat simptomele pentru prima dată: “Credem că ea a luat virusul în cadrul activităților pe care le face în fiecare zi.” Adamari Lopez a ținut să se interneze, în ciuda faptului că simptomele au fost unele ușor. Actrița nu a uitat de fanii din online, în ciuda problemelor personale cu care se confruntă și a vrut să-i țină pe toți la curent.

Adamari Lopez, alături de fostul soț și fiică în mediul online

Adamari Lopez a fost căsătorită cu Luis Fonsi. Cei doi și-au anunțat uniunea în vara anului 2006, însă în 2009 cei doi s-au despărțit. Au divorțat abia pe 8 noiembrie 2010. În 2013, Adamari Lopez a publicat o carte intitulată “Viviendo”.

În 2014, în cadrul unui concurs de dans, l-a întâlnit pe Toni Costa. Cei doi și-au întâmpinat fetița, pe Alaia, în data de 4 martie 2015. În 2019, îndrăgostiții au sărbătorit 8 ani de relație. Cu toate acestea pe 27 mai 2021, și-au anunțat despărțirea chiar în mediul online. Fanii au rămas atunci surprinși, în ciuda relației de lungă durată pe care aceștia au avut-o.

În 2005, Adamari Lopez a fost diagnosticată cu cancer la sân, însă a reușit să scape datorită tratamentelor îndelungate realizate, dar și stadiului incipient în care s-a aflat boala la momentul respectiv. După diagnosticare, Adamari Lopez a continuat să se implice în campanii de conștientizare și a încerc să le ajute pe femeile de pretutindeni să își găsească vocea interioară.

Adamari Lopez s-a născut pe 18 mai 1971 și a început o carieră în televiziune încă de la vârsta de șase ani. După terminarea studiilor, Adamari Lopez a continuat să joace în telenovele.

În articolul

Adamari López, internată în spital din pricina COVID-19. Actrița a mărturisit cum s-a întâmplat totul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x