Adela Noriega și Thalia se întorc pe platourile de filmare într-un remake al telenovelei Quinceanera. Ce se știe până acum

Publicat pe 02.04.2024 la 20:18 Actualizat pe 02.04.2024 la 20:40

În presa din Mexic se zvonește că cele două actrițe se vor regăsi pe platourile de filmare ale telenovelei Quinceanera.

actriță poartă păr lung și zâmbește

Adela Noriega și Thalia se întorc pe platourile de filmare într-un remake al telenovelei Quinceanera

Getty Images

Producătorul Salvador Mejia a vorbit despre posibilitatea de a continua telenovela cu Thalia și Adela Noriega, acolo unde au jucat rolurile de protagoniste în 1987.

Adela Noriega și Thalia se întorc pe platourile de filmare

Posibilitatea ca cele două actrițe să se întoarcă în cadrul unui remake al telenovelei Quinceañera, alături de Ernesto Laguardia și Sebastian Ligarde a fost lansată în mediu online de către producătorul Salvador Mejia. Chiar dacă Thalia nu a mai jucat în telenovele de mai bine de 25 de ani și Adela Noriega se menține departe de luminile reflectoarelor, publicul își dorește ca cele două să poate fi urmărite încă o dată pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adela Noriega a jucat ultimul rol de protagonistă în 2008. Astfel, producătorul Salvador Mejia nu neagă posibilitatea ca cele două să revină într-o nouă serie. Într-un interviu în cadrul De Primera Mano, producătorul și-a exprimat interesul de a le readuce pe micile ecrane pe cele două actrițe îndrăgite. O nouă producție realizată chiar de acesta ar încânta fără doar și poate publicul.

“Am coincis într-un moment, dar pentru a lucra cu ele ar trebui să facem o miniserie de trei episoade într-o lună. Da, există această posibilitate, mi-ar plăcea. Cu toate acestea, ea și-a urmat drumul...Da, se prezintă această oportunitate, ar fi minunat.”, a comentat producătorul despre interpretat piese Amor a la Mexicana. A mai menționat că după ultima sa telenovelă, Rosalinda, i-a propus Thaliei un nou proiect, însă nu au reușit să se pună de acord în acest sens.

Chiar dacă ideea de a o readuce pe Thalia pe micile ecrane ar fi ceva ce publicul ar aprecia fără doar și poate, producătorul a menționat că totul ar fi o idee care s-ar materializa extrem de dificil.

Ce s-a întâmplat cu actorii din telenovela Quinceañera

Producătorul a oferit câteva declarații legate de ideea ca faimoasa Thalia să revină pe platourile de filmare într-un remake.

“Sună a ceva posibil, dar am avea nevoie de Thalia, Adela Noriega, Ernesto și Sebastian Ligarde. Trebuie să oferim o formă și să susținem asta. Cred că totul e posibil, dar trebuie să vedem și interesul publicului și să satisfacem posibilitățile.”, a concluzionat producătorul.

Chiar dacă au trecut 25 de ani de la premiera uneia dintre cele mai inedite telenovele mexicane, mulți dintre actori au pornit pe drumuri diferite, atât pe plan personal cât și profesional. În ceea ce o privește pe Adela Noriega, cea care a interpretat rolul Maricruz Fernandez, după participarea în telenovela menționată mai sus a avut diverse roluri în alte producții. Nu se cunosc detalii despre viața sa privată, nici despre locul de reședință din prezent.

Cu toate acestea, Alicia Machado a afirmat în 2021 că o vedea deseori pe străzile din SUA. Thalia era deja faimoasă după participarea în grupul Timbiriche. Interpretarea rolului Beatriz în Quinceanera a marcat începuturile carierei sale ca și actriță. Chiar dacă s-a îndepărtat de platourile de filmare, continuă să aibă succes ca și cântăreață și este activă pe rețelele sociale.

Ernesto Laguardia, Pancho din telenovelă, continuă să joace în telenovele. Cea mai recentă dintre acestea este Contigo si.

În articolul

Adela Noriega și Thalia se întorc pe platourile de filmare într-un remake al telenovelei Quinceanera. Ce se știe până acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x