Adevărata putere din spatele succesului actriței Hande Erçel a ieșit la iveală

Publicat pe 31.05.2023 la 21:28 Actualizat pe 31.05.2023 la 22:27

Actrița Hande Ercel a dezvăluit publicului ce o ajută să depășească momentele dificile și care este pasiunea sa cea mare.

Hande Erçel

Profimediaimages.ro/Happy Channel

Hande Erçel, celebra actriță, a fost în centrul atenției săptămâna trecută, datorită apariției sale fastuoase la Festivalul de Film de la Cannes. Prima sa colaborare cu un brand celebru și fotografiile surprinse la Cannes au generat multe discuții pe rețelele de socializare și în presă. În plus, Erçel a acordat un interviu în exclusivitate pentru Show TV, discutând despre pasiunea sa pentru pictură și planurile sale de viitor, potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Hande Erçel a luat o decizie importantă cu viața sa după 10 ani de carieră. Cum i se schimbă traiectoria

Hande Erçel spune că reușita sa în carieră se datorează sprijinului pe care l-a primit din partea familiei sale. Nevoită să renunțe la studii pentru a se întreține, actrița a reușit să devină în scurt timp un star internațional

Hande Ercel a vorbit despre pasiunea sa primordial, pictura, și despre felul în care o ajută și îi dă putere să facă față oricărei situații, fiind o activitate în care se refugiază. Mai mult decât atât ea a vorbit despre susținere pe care a primit-o din partea familiei sale, care i-a redat puterea de care avea nevoie să reușescă și astăzi pune succesul pe sprijinul pe care l-a primit de la mama, tatăl și sora sa.

Relatând cum experiența sa în pictură s-a transformat într-o pasiune pe care a cultivat-o în timp, Hande Erçel a exprimat dorința sa de a organiza o expoziție în viitor. Erçel a mărturisit: "Arta picturii a devenit o dragoste pentru mine. Odată ce începi să desenezi în mod constant, mâna se mișcă cu ușurință. Este un proces rapid și fluid. Pe măsură ce am progresat, am fost admisă la Universitatea Mimar Sinan, la Facultatea de Arte Frumoase."

Cu mult entuziasm, Hande Erçel se dedică studiului lecțiilor în vederea obținerii diplomei universitare.

Ea este cunoscută și pentru pasiunea sa față de animale și a adoptat trei câini. Actrița explică faptul că aceștia sunt ca proprii săi copii și le-a ales nume de origine spaniolă.

Hande Erçel a declarat că este îndrăgostită de Istanbul: "Am găsit în Istanbul ceea ce îmi imaginam. Haosul orașului nu m-a speriat, aglomerația nu m-a înspăimântat. Am venit aici cu multă iubire", a subliniat ea.

Hande Erçel, care și-a câștigat singură banii în adolescență și a reușit să se descurce, privește acum în trecut și povestește despre această experiență cu următoarele cuvinte: "Am crescut într-o familie minunată, plină de dragoste. Am avut parte de o familie care mi-a oferit multă iubire. Am primit o educație familială excelentă, pentru care sunt recunoscătoare. Mama, tatăl și sora mea m-au susținut întotdeauna. Cel mai important aspect pentru a merge înainte în viață este să știi că nu ești singur. Am călătorit pe acest drum având mereu sprijinul lor și gândindu-mă mereu la ei, indiferent de ceea ce fac".

Hande Erçel, care a apărut recent în serialul de comedie romantică "Sen Çal Kapımı" (Dragostea planează în aer), va prelua rolul principal în noul sezon alături de Burak Deniz în serialul intitulat "İki Yabancı" (Doi Străini).

În articolul

Adevărata putere din spatele succesului actriței Hande Erçel a ieșit la iveală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x