Adevărata viață a faimoasei Demet Özdemir ar putea fi transformată în subiect de serial. Iată despre ce este vorba

Publicat pe 24.06.2024 la 13:05 Actualizat pe 24.06.2024 la 13:27

Demet Özdemir are o carieră de succes cu multe seriale la activ pe micile ecrane. Viața sa personală ar putea fi însă transformată într-o producție de succes.

actriță în fața camerei

Adevărata viață a faimoasei Demet Özdemir ar putea fi transformată în subiect de serial

Instagram

Faimoasa actriță Demet Özdemir a făcut declarații recente cu privire la viața sa personală într-o nouă emisiune în care a fost invitată. Astfel, fanii au putut observa cu ușurință faptul că ceea ce i se întâmplă departe de camerele de filmat, ar putea fi foarte ușor transformat într-o producție de succes.

Adevărata viață a faimoasei Demet Özdemir ar putea fi transformată în subiect de serial

Cei care au îndrăgit-o încă de la primele apariții la TV au fost curioși să afle mai multe despre cum și-a dezvoltat cariera profesională. Astfel, aceasta a mărturisit faptul că a fost nevoită să muncească foarte devreme pentru a-și întreține familia. Studiile au fost abandonante, însă visul să de a fi masterandă într-un domeniu agreat nu s-a încheiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-ar fi plăcut să studiez la universitate și să am o diplomă de master.”, a declarat vedeta, arată seriesturkish.com. Actrița a menționat că întreținerea familiei a fost prioritară în acele vremuri. Încă de pe băncile liceului a jonglat cu o viață dificilă. Această situație a venit odată cu despărțirea familiei sale. Mama și tatăl său locuiau în case diferite, iar actrița a continuat să le fie sprijin mamei și surorii sale.

Citește și: Ea este vedeta din Turcia cu cei mai mulți prieteni virtuali pe paginile de socializare. O depășește pe faimoasa Demet Özdemir

Întrebată care a fost genul de familie în care a crescut, Demet Özdemir i-a luat prind surprindere pe toți atunci când a făcut următoarele afirmații.

“Am crescut într-o familie în care doi oameni diferiți s-au îndrăgostit unul de celălalt, s-au căsătorit și au avut copii. Mama mea locuia în Berlin și tatăl meu în Izmit. S-au cunoscut într-o vacanță, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Mama mea s-a mutat într-un mic oraș din Izmit. Mama mea a fost nevoită să înfrunte anumite greutăți zilnice. Noi ne-am născut. Amândoi au avut istorii neterminate. Cel mai bun lucru a fost să se despartă și să fie liber.

După ce părinții mei au divorțat, am încetat să-mi mai văd tatăl. A fost o distanțare destul de serioasă, emoțională de asemenea. Eram cu mama mea. Am fost și puțin nervoasă pe ea pentru că a trebuit să muncesc foarte devreme.”, a spus vedeta, acum celebră în toată lumea.

Alte detalii despre Demet Özdemir din Vis de iubire

Născută pe 26 februarie 1992 în Izmit, a jucat în seriale faimoase precum No 309 între 2016 și 2017, Love Tactics în 2022, Vis de iubire alături de Can Yaman între 2018 și 2019. Ultima sa producție, Numele meu este Farah, a reușit să-i cucerească pe fanii din toată lumea.

Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și în prezent se bucură de tot ceea ce a reușit prin muncă de-a lungul timpului. Chiar dacă a menționat că vacanțele nu au fost parte integrantă din viața sa, în prezent actrița se află în SUA, acolo unde se bucură de toate atracțiile turistice.

A fost căsătorită timp de 8 luni cu un artist din Turcia, însă a menționat că dragostea în ceea ce o privește nu durează pe o perioadă lungă de timp. În prezent nu se cunosc detalii despre viața sa amoroasă.

În articolul

Adevărata viață a faimoasei Demet Özdemir ar putea fi transformată în subiect de serial. Iată despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 iulie 2024. Racii au interes pentru studiu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist român care a venit cu familia pe o plajă din Mamaia. "Când am văzut preţul, opa"
a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări
HelloTaste.ro
Spumă de zmeură fără zahăr, gata în 10 minute. Desert dietetic
Catine
Gem de mure negre. Cum să conservi aroma murelor pentru iarnă
useit.ro
Ce se va întâmpla cu AI până în 2045, potrivit experților. Oamenii vor fi afectați semnificativ
as.ro
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani
MediCOOL
Efectele exercițiilor aerobice asupra sănătății. Cum îți pot îmbunătăți starea de sănătate
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Crampe postpartum: tot ce trebuie să știi despre ele
MediCOOL
7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi. De ce este importantă metoda de gătit
HelloTaste
Tartă cu caise proaspete și fulgi de migdale
x