Află câți ani au gemenii faimoasei Victoria Ruffo, protagonista din La Madrastra. Așa au crescut cei doi

Publicat pe 08.10.2024 la 14:12 Actualizat pe 08.10.2024 la 14:42

Gemenii faimoasei Victoria Ruffo continuă să-i surprindă pe internauți cu aparițiile din mediul online. Deja sunt adulți și iată cum arată în prezent.

actori in diferite ipostaze

Află câți ani au gemenii faimoasei Victoria Ruffo, protagonista din La Madrastra

Getty Images

De la nașterea nepoatei Tessa, am văzut pe Victoria Ruffo într-un alt fel de rol, cel de bunică. Cu toate acestea, vedeta nu lasă în urmă fațeta de mamă și continuă să apară alături de copiii săi în mediul online. Vicky și Anuar Fayad, gemenii săi din căsnicia cu Omar Fayad nu mai sunt copii și seamănă din ce în ce mai mult cu mama lor celebră.

Află câți ani au gemenii faimoasei Victoria Ruffo, protagonista din La Madrastra

Omar Fayad este un politician mexican cu care Victoria Ruffo și-a refăcut viața după căsnicia eșuată din trecut cu Eduardo Derbez. S-au căsătorit în 2001 și au ținut să-și construiască o familie unită de-a lungul anilor. Pe rețelele sociale, mai precis pe pagina personală de instagram, protagonista din La Madrastra arată cât este de bucuroasă în prezent atât din punct de vedere personal cât și profesional, spun cei de la univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de familie, momente pe care vedeta le trăiește de fiecare dată la maximum.

Omar Fayad este licențiat în drept, diplomă pentru care a studiat în cadrul unei universități din Mexic. De asemenea, deține un master în securitate publică. S-a arătat în mai multe situații cu iz politic. A fost guvernator al statului Hidalgo între 2016 și 2022 și a fost senator al aceluiaș stat între 2012 și 2015.

Citește și: Victoria Ruffo a acceptat să participe în cadrul show-ului creat de fostul său partener. Ce condiții impune vedeta de telenovele

În iulie 2023 a renunțat la Partidul Revoluționar Instituțional și s-a alăturat unei alte grupări politice. În prezent este ambasador al Mexicului în Norvegia. Însăși Victoria Ruffo a menționat că dragostea pentru soțul său s-a transformat odată cu plecarea acestuia. În prezent, Anuar și Vicky au 20 de ani, iar Victoria Ruffo le-a dedicat un mesaj special cu ocazia zilei lor de nașter pe data de 11 august 2024.

Cu ce se ocupă gemenii faimoasei Victoria Ruffo

Pentru moment, cei doi nu au dorit să se dedice lumii showbizului, așa cum a făcut-o mama lor celebră încă de la început. Din contră, duc o viață foarte discretă departe de luminile reflectoarelor. Se știe că în prezent studiază la facultate.

Așa cum bine se știe, gemenii nu sunt singurii copii ai îndrăgite actrițe. Primul copil al său este Jose Eduardo Derbez care recent a devenit tătic pentru prima oară.

Citește și: Care e statusul căsniciei Victoriei Ruffo după ce soțul său, Omar Fayad, s-a mutat în altă țară. Ce a dezvăluit actrița

Când l-a cunoscut pe Omar Fayad, Victoria Ruffo era deja mămica micuțului Jose Eduardo, care pe atunci avea doar 8 ani. După cum a povestit chiar Jose Eduardo Derbez, atunci când Omar Fayad i-a cerut mâna vedeta s-a consultat prima oară cu fiul său. Ca un cavaler, acesta i-a răspuns că îi dorește doar fericire și este alegerea sa.

“M-a întrebat cum văd situația. Mi-a spus că noi doi suntem o echipă, însă pe primul loc sunt eu. Această persoană i-a propus această situație. Eu voiam să o văd fericită pe mama și eu o vedeam fericită cu el. Eu o vedeam cum se aranjează, căuta cea mai bună rochie. O vedeam entuziasmată, îndrăgostită.”, a povestit Jose Eduardo Derbez.

În articolul

Află câți ani au gemenii faimoasei Victoria Ruffo, protagonista din La Madrastra. Așa au crescut cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x