Află dacă Lety Calderón și Juan Ferrara ( Rebelde) au format un cuplu în trecut. Protagonista din Esmeralda spune adevărul

Publicat pe 09.09.2024 la 12:11 Actualizat pe 09.09.2024 la 12:33

Actrița de telenovele a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. Și-a menținut aparițiile publice doar în cazul proiectelor profesionale. În prezent a ținut să vorbească despre speculații legate de o relație cu Juan Ferrara.

actori pe platourile de filmare

Află dacă Lety Calderon și Juan Ferrara ( Rebelde) au format un cuplu în trecut

Getty Images

Lety Calderón a luat parte alături de fiul său la piesa de teatru No te vayas sin decir adios. Aceasta îl are pe Juan Ferrara în rol principal. Actorul și-a luat rămas bun de la cariera sa în cel mai frumos mod posibil. Se știe că cei doi ar fi format un cuplu în trecut și acum actrița din Esmeralda spune tot adevărul.

Află dacă Lety Calderón și Juan Ferrara ( Rebelde) au format un cuplu în trecut

Se știe faptul că cei doi au o relație frumoasă de prietenie. Au participat împreună în cadrul telenovelei Valeria y Maximiliano în anii ’90, atunci când se spunea că au avut și o relație amoroasă. Actrița publică în mediul online imagini și filmulețe alături de cei doi copii ai săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, aceasta a ținut să lase totul clar și să lămurească ideea că ar fi format un cuplu cu Juan Ferrara în trecut. Se pare că nu a fost vorba doar despre o scurtă romanță, ci despre o iubire în adevăratul sens al cuvântului.

Într-o întâlnire alături de jurnaliștii mexicani, Lety Calderón a vorbit despre adevărul în ceea ce privește relația cu actorul.

“Nu, suntem atât de prieteni încât el îmi spunea că o să-mi arate fete și eu o să-i spun dacă sunt potrivite sau nu. Nu m-am gândit la altceva în sensul ăsta. Mi-a dat încredere să pot comenta alături de el, să-i spun ce îmi place și ce nu. În tot ce-am lucrat împreună am fost foarte buni prieteni.”, a declarat Lety Calderón. Are peste 500 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de copiii săi cu care petrece momente importante împreună. Nu ezită să își programeze vacanțele astfel încât să le fie alături de fiecare dată.

Află dacă Lety Calderón are partener

În luna februarie a acestui an, vedeta a mărturisit totul legat de viața sa amoroasă. De asemenea, a subliniat că a oferit o nouă șansă iubirii.

“Sunt îndrăgostită, sunt mulțumită, fără să oblig lucrurile. Cred că trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, evident, sunt dedicată copiilor mei. Evident, sunt foarte îndrăgostită de ei, acum prioritatea mea sunt ei. Ies cu cineva, dar momentan u e nimic formal.”, a spus aceasta. Cu toate acestea, nu a oferit prea multe detalii în acest sens. La momentul actual nu știm care este numele bărbatului ce o face fericită, dar nici cu ce se ocupă.

A mărturisit că i-a cerut voie fiului Luciano în vârstă de 20 de ani să aibă un iubit, dat fiind faptul că are o legătură specială cu acesta. S-a născut cu sindromul Down, iar mama sa celebră a încercat întotdeauna să-i fie alături cu fiecare ocazie. Indiferent de lucrurile care i-au îngreunat viața, niciodată nu s-a dat bătută și a continuat să își sprijine copiii în orice fel de problemă.

“Eu aș vrea ca părinții mei să fie împreună din nou, dar nu.”, a spus Luciano.

În articolul

Află dacă Lety Calderón și Juan Ferrara ( Rebelde) au format un cuplu în trecut. Protagonista din Esmeralda spune adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ţara unde aproape 100.000 de oameni au atins vârsta de 100 de ani. Peste 80.000 sunt femei
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie: „Am învățat lecția și am terminat”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Presupusul criminal din Constanța vrea să fie eliberat! Șacalul neagă, în continuare, că ar fi comis cele două omoruri
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x