Afra Saraçoğlu din Golden Boy a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată la malul mării. Cum petrece vedeta o zi departe de platourile de filmare

Publicat pe 01.02.2023 la 12:10 Actualizat pe 01.02.2023 la 12:50

Afra Saraçoğlu din Golden Boy a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată la malul mării. Cum petrece vedeta o zi departe de platourile de filmare.

Afra Saraçoğlu și Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” se numără printre cele mai apreciate nume din Turcia la momentul actual. Starurile au reușit să-și cucerească fanii și în mediu online, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe.

Afra Saraçoğlu din Golden Boy a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată la malul mării

Protagonista din serialul fenomen Dragoste rebelă a devenit recent imaginea brandului Garnier în Turcia. Afra Saraçoğlu împărtășește astfel cu fanele detalii pe care aceasta le-ar urma pentru a avea un ten sănătos și un păr de invidiat. Vedeta în vârstă de 25 de ani s-a lăsat fotografiată în cele mai inedite ipostaze, iar peste 6 milioane de internauți au ținut să-i aprecieze postarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cine poate evita imperfecțiunile pielii? Curând...”, a scris aceasta pe pagina sa. După o relație de patru ani cu actorul Mert Yazıcıoğlu, aceasta a decis să rupă orice legătură. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “Good play” în 2018. La scurtă timp după despărțire, au apărut nenumărate vești în presă. Astfel, Afra Saraçoğlu a ținut să lămurească problema apărută.

Citește și: Totul despre Afra Saraçoğlu din “Golden Boy - dragoste rebelă”. Detalii inedite despre actriță

“Veștile care au apărut despre noi în presă nu reflectă adevărul. Am avut o relație frumoasă timp de 4 ani. Cu toate acestea, am decis să încheiem relația cu dragoste și respect și o decizie avută în comun. Am decis ca prietenia noastră să continue și vreau să știți că nu a fost implicată o a treia persoană în această decizie. În această situație sensibilă vă rog să ne respectați intimitatea fără a ridica alte suspiciuni. Rămâneți înconjurați de dragoste...”, a scris Afra Saraçoğlu pe pagina sa personală de Instagram.

Viața actriței Afra Saraçoğlu în plan personal

La scurt timp după acest mesaj, vedeta din Golden Boy a decis să șteargă din mediul online toate fotografiile pe care le-a realizat alături de partenerul său, actor de profesie și el. De altfel, și Mert Yazıcıoğlu a procedat în același fel. Actorul a luat și el inițiativa și a vorbit despre despărțire. De asemenea, a menționat că Mert Ramazan Demir îi este prieten.

Citește și: Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură

“Nu există așa ceva! Există? Nu există lucrurile despre care s-a vorbit. A fost o relație normală, s-a întâmplat și s-a terminat. Mert Ramazan este prietenul nostru. Nu este așa cum crede lumea. Nu am putut să o facem, am încheiat relația.”, a scris Mert Yazıcıoğlu. S-a zvonit faptul că cel din urmă ar fi înșelat-o pe vedeta din “Golden Boy”, însă amândoi au negat acest lucru.

Mert Yazıcıoğlu a rămas în atenția publicului după ce a postat melodia Shakirei dedicată lui Pique. Fanii i-au adresat mesaje în care-și exprimau dezamăgirea față de atitudinea actorului. Acesta a ținut să lase totuși un răspuns.

“Nu fiți atât de plini de ură și fără pic de suflet dacă nu înțelegeți ce este umorul negru. Râsete și trec mai departe. Vă mulțumesc!”, a scris acesta. Cât despre Afra Saraçoğlu, aceasta se află pe primele locuri în cele mai importante topuri de pe lista IMDB Turcia. Mert Yazıcıoğlu le-a transmis încă o dată fanilor un mesaj inedit.

“Nu ne testați răbdarea.”, a scris actorul.

În articolul

Afra Saraçoğlu din Golden Boy a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată la malul mării. Cum petrece vedeta o zi departe de platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x