Afra Saraçoğlu se luptă în instanță cu fosta agenție de modelling. Care sunt acuzațiile împotriva vedetei

Publicat pe 02.09.2024 la 14:02 Actualizat pe 02.09.2024 la 14:33

Afra Saraçoğlu are probleme legale cu fosta agenție de modelling, acolo unde a înscris-o mama sa la începutul carierei. Ce i s-a cerut vedetei atunci când a început să joace în seriale de succes.

actori pe platourile de filmare

Afra Saraçoğlu se luptă în instanță cu fosta agenție de modelling

Happy Channel

La începutul carierei sale, mama faimoasei Afra Saraçoğlu a semnat un contract pe 5 ani cu o agenție de modelling. Atunci când tânăra a împlinit 18 ani și-a luat inima în dinți și a observat mai multe probleme legale în această situație.

Afra Saraçoğlu se luptă în instanță cu fosta agenție de modelling

Protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă a mărturisit faptul că cei care au făcut-o pe mama sa să semneze contractul pe 5 ani au reușit să o păcălească pe aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Au păcălit-o pe mama mea. Sunt un adult acum.”, a spus vedeta, arată ntv.com.tr. Primul care a descoperit-o pe rețelele sociale a fost Özcan Deniz. Acesta a luat-o sub aripa sa și astfel Afra Saraçoğlu a ajuns să joace în producția acestuia, İkinci Şans. Aceasta a depus o plângere în valoare de 53 de mii de lire împotriva fostei companii de modelling. Atât judecătorul companiei, cât și cel al vedetei și-au spus cuvântul, fiecare cerând ceea ce este în dreptul clienților lor.

În prezent, Afra Saraçoğlu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța la New York. Afra Saraçoğlu s-a născut pe 2 decembrie 1997 în Turcia. A urmat studiile în cadrul unei universități, însă odată ce a primit oportunitatea de a juca în producția lui Özcan Deniz a abandonat această etapă din viața sa.

A ajuns să joace încă de la început cu nume mari precum Özcan Deniz și Nurgül Yeşilçay, arată ntv.com.tr. A mai jucat și în filmul Kötü Çocuk în 2017. În prezent se bucură de succes în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, o producție ce a reușit să surprindă pe toată lumea.

Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura. Cum arată cu părul scurt

Chiar dacă nu se cunoaște adevărul legat de relația sa cu Mert Ramazan Demir, speculațiile continuă. În cele mai recente dintre imaginile care promovează sezonul trei din Golden Boy – Dragoste rebelă, o vedem pe actriță cu părul scurt, o coafură cu mult diferită față de ceea ce eram obișnuiți.

Afra Saraçoğlu a format un cuplu cu Mert Yazıcıoğlu, însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului. În cele din urmă, odată ce a început să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă, situația sa s-a schimbat. Aceasta a fost surprinsă vara trecută împreună cu Mert Ramazan Demir. Cei doi se sărutau în apă.

De atunci, ideea că ar fi format un cuplu sau că s-au despărțit s-a tot perpetuat în mediul online. Nu au fost singurii care au procedat în acest fel. Beril Pozam s-a căsătorit cu Ersin Arici din Golden Boy – Dragoste rebelă. Au format un cuplu încă de la începuturile seriei și dragostea lor a mers mai departe. Urmează să apară sezonul trei în Turcia, iar fanii sunt extrem de nerăbdători. În mediul online apar tot mai multe imagini și filmulețe, modul internauților de a-și exprima nerăbdarea.

În articolul

Afra Saraçoğlu se luptă în instanță cu fosta agenție de modelling. Care sunt acuzațiile împotriva vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
LIVE TEXT. Bilanţul inundaţiilor din Galaţi a crescut la 5 morţi. O persoană este în continuare dispărută / Codul roşu de inundaţii, prelungit pană luni
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”
MediCOOL
Cauze ale durerilor de rinichi. Ce poate provoca disconfort la nivelul acestor organe
Spynews
Românii riscă amenzi de până la 10.000 de lei dacă nu vor respecta legea. Ce presupune noua modificare legislativă
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Ceaiuri pentru imunitate. Cum pot sprijini apărarea organismului
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x