Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au logodit. Ce spun tabloidele din Turcia

Publicat pe 21.10.2024 la 14:42 Actualizat pe 21.10.2024 la 15:01

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au logodit după ce o bună perioadă de timp s-a spus că nu mai formează un cuplu. Care este adevărul în relația lor.

actori pe platourile de filmare

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au logodit

Happy Channel

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale Golden Boy – Dragoste rebelă și de atunci au rămas nedespărțiți. Zvonurile în ceea ce privește relația lor au continuat pe parcursul celor 3 sezoane de când serialul este difuzat în țara natală.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au logodit

Onur Akay și-a surprins fanii de pe pagina oficială de instagram cu o informație la care puțini se așteptau. Se pare că cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual s-au logodit. Vestea a venit ca un fulger, asta pentru că mulți credeau faptul că Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir nu mai formează un cuplu, așa cum și personajele lor s-au separat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În serial, sezonul 3 a venit cu o furtună de emoții pe micile ecrane, astfel că Seyran și Ferit nu mai formează un cuplu ideal așa cum a fost pentru o perioadă de timp.

“Tabloidele îi vor întreba pe managerii lor despre ceea ce scriu acum. O să li se spună că nu este adevărat. O să treacă o lună și toată lumea o să vorbească despre ce am scris eu. Eu am fost primul care a anunțat asta, că sunt logodiți. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt logodiți. Tatăl ei a venit de asemenea din America pentru logodnă.”, a scris Onur Akay pe pagina personală de instagram. În ceea ce îi privește pe cei doi, aceștia își continuă viața în mediul online, dar și pe platourile de filmare.

Citește și: Afra Saraçoğlu a lăsat un comentariu neobișnuit în mediul online pe pagina oficială a Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce i-a surprins pe fani

Afra Saraçoğlu are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în Paris, acolo unde a călătorit pentru o campanie inedită.

Mert Ramazan Demir a participat la nunta gărzii sale de corp

Actorul care joacă rolul principal în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a fost surpriza serii pentru bărbatul care îl protejează zilnic. Mert Ramazan Demir a participat la nunta gărzii sale de corp, iar oamenii din mediul online au scris că “le dorim același lucru și pentru Afra și Mert”.

Faimosul actor Mert Ramazan Demir nu a dorit să-și lase prietenul în cea mai fericită zi din viața sa, astfel că a îmbrăcat o ținută extrem de simplă și s-a învățișat la ceremonie. Acesta a purtat pantaloni negru, o cămașă albă și un pulover închis la culoare și s-a lăsat fotografiat alături de garda sa de corp.

Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, fiind cunoscut faptul că Mert Ramazan Demir este un prieteni de nădejde atunci când vine vorba despre oamenii dragi. Discret în ceea ce privește viața sa personală, actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă își continuă propria relație și se bucură de tot ceea ce îi rezervă viitorul. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au logodit. Ce spun tabloidele din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x