Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente” își încheie anul cu realizări pe plan personal. Vedeta a lăsat o postare specială în mediul online

Publicat pe 23.12.2022 la 17:47 Actualizat pe 23.12.2022 la 18:13

Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente” își încheie anul cu realizări pe plan personal. Vedeta a lăsat o postare specială în mediul online.

Ahsen Eroglu face parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Este o tânără actriță la început de drum ce a reușit să-și facă simțită prezența pe micile ecrane încă din primele clipe. A pășit pe platourile de filmare încă din 2016 și de atunci și-a construit un nume în această industrie.

Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente” își încheie anul cu realizări speciale pe plan personal

Este cunoscută pentru rolul din “Agenția de talente și sentimente”, dar și “Mireasa din Istanbul” cu personajul “Yaz”. Pe rețelele sociale continuă să fie o prezență activă și cu fiecare postare reușește să atragă tot mai mulți internauți. Are până în prezent 1 milion de fani din toate colțurile lumii și peste 600 de fotografii și filmulețe postate. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe Ahsen Eroglu în sala de sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a lăsat un mesaj emoționant pentru cei care o îndrăgesc și îi îndeamnă pe aceștia să înceapă o viață sănătoasă, atât pentru trup cât și pentru minte.

“Am scos durerea afară pentru anii în care n-am plătit să merg la sală. La 22 de ani am pus piciorul în prag. De fapt, am început să și alerg. Sunt multe momente pe care nu le filmez și este pentru că nu vreau să las corpul să se răcească și să-mi dispară adrenalina. Lăsați-mă să vă mai spun ceva...sălile de sport nu sunt locuri pentru vorbărie. Acum cine vrea să înțeleagă, înțelege. Vă mulțumesc pentru înțelegerea voastră.”, a scris vedeta pe profilul său personal de Instagram. Zeci de comentarii și mii de aprecieri au lăsat fanii.

“Agenția de talente și sentimente s-a difuzat în Turcia și alte țări de referință între 2020 și 2021. Aceasta a reușit să câștige o popularite cum n-ar fi crezut inițial. Cu toate că a ținut să ia o pauză de pe platourile de filmare după terminarea proiectului, aceasta a revenit la scurtă vreme în atenția publicului în serialul “The girl in the glass”. Cel mai recent proiect al său este filmul “Merve Kült”.

Totul despre Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente”

Este născută pe 27 octombrie 1994 în Turcia, dar a început să devină cunoscută odată cu rolul său în 2016. A studiat în cadrul Edge University și este o prezență constantă în mediul online, acolo unde postează deseori. Are 28 de ani și își continuă aceeași traiectorie profesională, fără nicio obiecție în ceea ce privește rolurile primite. Deși este într-o relație cu Kemal Ertuğ de mai bine de 1 an, rămâne destul de discretă pe rețelele sociale.

“Dacă mă înțeleg bine cu echipa de pe platourile de filmare, restul sunt detalii. Nu am astfel de alegeri. Nu cred că există așa ceva și nu am preferințe.”, a declarat Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente.”. De altfel, relația de iubire și-a descris-o ca fiind prosperă și de bun augur.

“Cred că va mai trece un an. Suntem într-o perioadă foarte bună. Cred că am contribuit amândoi la acest lucru.”, a spus.

În articolul

Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente” își încheie anul cu realizări pe plan personal. Vedeta a lăsat o postare specială în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x