Akın Akınözü a publicat o fotografie din copilărie. Cum arăta actorul pe vremea când celebritatea îi era străină

Publicat pe 06.04.2023 la 15:34 Actualizat pe 06.04.2023 la 18:26

Akın Akınözü a publicat o fotografie din copilărie. Cum arăta actorul pe vremea când celebritatea îi era străină.

Akın Akınözü poartă un hanorac gri

Akın Akınözü a publicat o fotografie din copilărie

Happy Channel

Akın Akınözü este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonist în serialul “Jocurile iubirii”, fiind născut pe 22 septembrie 1990. Cel mai recent proiect profesional al său a reușit să câștige simpatia fanilor încă de la început, populariatea sa putând fi urmărită și în mediul online.

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” a publicat o fotografie din copilărie

Conform unor cercetări făcute de cei de la digilup, se pare că noua producție în care joacă Akın Akınözü se numără printre cele mai discutate seriale din Turcia în prezent. Actorul a primit suport necondiționat încă de la primele secvențe, având și peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram. A publicat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe, printre ele fiind și o imagine din copilărie acolo unde apare lângă cea mai importantă femeie din viața sa, mama. Mesajul pe care actorul i l-a lăsat a reușit să emoționeze mii de fanii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți mulțumesc, dragă mamă pentru iubirea ta, suport și faptul că m-ai crescut. Ai lucrat din greu. O zi a mamei fericită tuturor mamelor care iau asupra lor cea mai grea meserie din lume.”, a scris actorul în dreptul imaginii. Nu este de mirare că și-a descoperit talentul artistic încă din anii copilăriei, asta pentru că mama sa a fost și ea prezentă pe micile ecrane. Prima apariție a fost în anul 2005.

Tatăl său, Tamer Akınözü este proprietarul unui restaurant. Bunica maternă, Süreyya Arın, a fost una dintre primele prezentatoare ale televiziunii din Turcia. Süha Arın, un unchi de-al său, a fost numit părintele documentarelor din Turcia. A studiat matematică în cadrul Universității Berkeley din California. Cu toate acestea, a decis să revină asupra actoriei. A trăit departe de țara sa natală timp de 6 ani.

A câștigat premiul pentru Cel mai bun actor într-o serie dramatică în cadrul celei de-a 24-a ediții a Golden Lens Awards of the Magazine Journalists Association în 2019. De asemenea, alături de colega de platou Ebru Șahin a câștigat titlul de Cel mai bun cuplu într-o serie TV în cadrul Ayaklı Newspaper Awards în 2020.

Lucruri mai puțin știute despre Akın Akınözü din “Jocurile iubirii”

Akın Akınözü, protagonistul celebrului serial “Jocurile iubirii”, se numără printre vedetele care au ținu să dea o mână de ajutor victimelor afectate de cutremurele din Turcia.

“Nu am mai putut trece de această pagină. În fața durerii și a traumei prin care trecem, parcă mi-e greu să spun că o să fie totul bine, sau să vă faceți bine. Nu a trecut, nu va trece până când nu vom construi zile remarcabile cu răbdare, responsabilitate și standarde înalte. Sper ca toată lumea să aibă răbdare pentru a vedea acele zile în față.”, a scris Akin Akinozu.

Serialul „Jocurile iubirii” spune povestea dramatică a lui Asiye (Öykü Karayel). Viața sa este dată peste cap atunci când fiica ei e atacată de un vecin care o forțează să ia totul de la capăt. Ajutată de un necunoscut generos pe nume Mahir (Sarp Apak), Asiye își găsește refugiu în casa unei familii înstărite.

În articolul

Akın Akınözü a publicat o fotografie din copilărie. Cum arăta actorul pe vremea când celebritatea îi era străină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x