Akın Akınözü revine în atenția publicului cu noi imagini publicate în mediul online. Actorul este îndrăgit de toată lumea

Publicat pe 01.05.2023 la 19:54 Actualizat pe 01.05.2023 la 20:19

Akın Akınözü revine în atenția publicului cu noi imagini publicate în mediul online. Actorul este îndrăgit de toată lumea.

Akın Akınözü poartă o maletă neagră și un sacou gri

Akın Akınözü din "Jocurile iubirii" revine în atenția publicului cu noi imagini publicate în mediul online

Happy Channel

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” se numără printre cei mai îndrăgiți fani din Turcia la momentul actual. Și-a câștigat reputația în mai multe colțuri ale lumii și este reamintit de fiecare dată în toate rolurile pe care le-a interpretat.

Akın Akınözü revine în atenția publicului cu noi imagini publicate în mediul online

Cele mai multe dintre aparițiile sale televizate au reușit să supraviețuiască încă de la început, mai ales în afara Turciei. Printre acestea se numără producția Tuzak ce și-a avut finalul în episodul 26. Pe rețelele sociale, cele mai multe dintre personaje au avut succes în Turcia. A devenit imaginea unei platforme digitale, iar Akın Akınözü însuși a fost cel care a vorbit pe marginea acestui subiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“O platformă digitală din Rusia, una dintre cele mai mari platforme de acolo. Am devenit imaginea lor în cadrul promovării unui film. Sunt cerințe foarte serioase în ceea ce privește acel serial. Este o secțiune specială pentru dramele din Turcia. Am colaborat pentru a promova. Nu a fost chiar ușor, dar a fost plăcut. Nu a fost rece, a fost mai cald ca aici.

Am știut că au cumpărat seria Tuzak. Au spus-o acolo. Hercai a fost deja transmis. Alte seriale turcești au succes acolo. Sunt cereri foarte mari în toată lumea. De aceea se fac atât de mari eforturi. M-au făcut imavginea întregii platforme. Cât de fericit sunt.”, a spus actorul din “Jocurile iubirii”, arată Seriesturkish.com. A subliniat faptul că atunci când mergea pe stradă chiar a fost recunoscut.

“E un lucru foarte plăcut, foarte plăcut. Este o onoare să fii recunoscut chiar și când mergi pe stradă acolo.”, a mai spus actorul. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram și a postat până în prezent peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin tot de pe platourile de filmare.

Onur Seyit Yaran a reușit să-l ajungă pe Akın Akınözü la popularitate

Tânărul actor a devenit o figură cunoscută în Turcia de mai bine de 3 ani cu serialul Kardeşlerim. A devenit celebritate la o vârstă foarte fragedă și are fani în toate colțurile lumii. Cei mai mulți vin din Spania, acolo unde producții în care a participat până acum au fost încununate cu succes.

Scopul său este de a-și construi o carieră în Spania, acolo unde și Kerem Bursin din Dragostea plutește în aer a ținut să-și încerce norocul. Akın Akınözü este recunoscut de fani pentru aprecierea față de familia sa.

“Îți mulțumesc, dragă mamă pentru iubirea ta, suport și faptul că m-ai crescut. Ai lucrat din greu. O zi a mamei fericită tuturor mamelor care iau asupra lor cea mai grea meserie din lume.”, a scris actorul în dreptul imaginii cu mama sa.

În articolul

Akın Akınözü revine în atenția publicului cu noi imagini publicate în mediul online. Actorul este îndrăgit de toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x