Alecsandru Dunaev, dincolo de personajul “Mihai” din “Adela”. Actorul vorbește despre frică și alte temeri care îl caracterizează

Publicat pe 23.11.2021 la 11:40 Actualizat pe 23.11.2021 la 13:01

Alecsandru Dunaev, unul dintre cei mai iubiți actori din “Adela”, vorbește despre temerile pe care le are, dar și despre viața pe care o trăiește alături de personajul “Mihai”. Cum i s-a schimbat viața bărbatului după rolul pe care îl are.

Alecsandru Dunaev este îmbrăcat într-un tricou alb și are un sacou albastru

Alecsandru Dunaev, dincolo de personajul “Mihai” din “Adela”

Instagram/Alecsandru Dunaev

Viața actorului Alecsandru Dunaev s-a schimbat complet după ce și-a luat în primire rolul din “Adela”. Astfel, “Mihai” a reușit să ajungă la inimile a mii de oameni din întreaga țară.

Cu toate că are doar 30 de ani, Alecsandru Dunaev este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în diferite piese de teatru, producții care i-au adus notorietatea.

Actorul se consideră plin de temeri, dar luptă cu ele și reușește să-și găsească drumul în viață, oricât de greu ar părea.

Alecsandru Dunaev, dincolo de personajul “Mihai” din “Adela”

Alecsandru Dunaev își vede meseria ca pe o responsabilitate, un rol în plus pe care trebuie să-l joace altfel decât tot ceea ce a interpretat până acum. Oamenii trebuie să fie atrași de rolurile pe care le văd pe scenă, astfel că în tot ceea ce pune viață, bărbatul tinde să-și dea tot talentul.

Alecsandru Dunaev este pregătit să lanseze și o carte în curând, o carte despre viața pe care a trăit-o până acum și care nu a fost deloc lipsită de evenimente importante.

Cât despre personajul din “Adela”, Alecsandru Dunaev spune că această șansă de a juca într-un serial atât de important, i-a adus mult mai multă notorietate și mult mai multe oportunități din punct de vedere profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că devine din ce în ce mai cunoscut de către public, actorul se întreabă dacă își dorește cu adevărat acest lucru, însă totul pare să-i meargă din ce în ce mai bine, astfel că munca pe care o depune nu este în zadar.

Pasiunea pentru actorie a lui Alecsandru Dunaev a pornit din familie, acolo unde tatăl era un “actor amator” din Sulina, iar bunica era întotdeauna pregătită să-i distreze pe cei din jurul său. Astfel, atât părinții cât și bunicii sunt mândri că Dunaev a ajuns să joace alături de cele mai mari nume din industrie.

Alecsandru Dunaev și “Mihai”, asemănări și deosebiri

Alecsandru Dunaev este de părere că are câteva lucruri în comun cu personajul său din “Adela”, astfel că îl poate interpreta mult mai ușor. Cei doi sunt la fel de curioși și dornici să spună adevărul, oricât de dureros ar fi.

Deși este singur la momentul actual, Alecsandru Dunaev este de părere că ar fi atras de “Adela” și în viața reală, asta pentru că are câteva calități pe care el le consideră importante la o femeie.

Alecsandru Dunaev și-a început cariera de actor încă din liceu, atunci când avea parte de roluri mici alături de ceilalți colegi implicați. Prima oară a fost văzut la teatrul Jean Bart din Tulcea.

Actorul are naționalitate rusă și cetățenie română, asta pentru atât neamurile din partea tatălui, cât și cele din partea mamei au venit din zona Kubanului. Astfel, dorința actorului de a face un master în domeniu chiar în Rusia, a venit natural.

Alecsandru Dunaev spune că duce dorul Dunării, acolo unde a crescut de mic și unde și-a format toate principiile care l-au ghidat mai târziu în viață. Astfel, în ciuda faptului că a trăit mereu cu frica de a fi întrecut ca și actor, iată că până la urmă rolul din “Adela” i-a adus un plus de curaj.

În articolul

Alecsandru Dunaev, dincolo de personajul “Mihai” din “Adela”. Actorul vorbește despre frică și alte temeri care îl caracterizează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x