Alecsandru Dunaev, rezoluții la început de an. Primele fotografii postate de actorul din “Adela” după sărbători

Publicat pe 05.01.2022 la 14:09 Actualizat pe 05.01.2022 la 14:35

Alecsandru Dunaev a postat primele fotografii din noul an și a reușit să-și seteze câteva obiective clare. Unde a petrecut actorul din „Adela” sărbătorile de iarnă.

Alecsandru Dunaev poartă un costum închis la culoare

Alecsandru Dunaev, rezoluții la început de an

Instagram/Alecsandru Dunaev

Alecsandru Dunaev se numără printre actorii din “Adela” care nu au lăsat începutul de an să treacă fără a postat măcar o fotografie revelatoare. Printre postări, vedeta a lăsat și câteva rezoluții importante pentru el.

În ciuda faptului că se află în vacanță, Alecsandru Dunaev nu a părăsit țara natală și la momentul actual se află la munte. Care sunt planurile acestuia pentru noul an și ce fotografii a postat.

Alecsandru Dunaev, rezoluții la început de an

Alecsandru Dunaev a postat câteva imagini la început de an și a reușit să-și stabilească mai multe obiective pentru perioada imediat următoare. “Prin 2015 am jucat într-un scurt-metraj de școală. Se filma pe peliculă ( de 16 mm, parcă, nu de 35), n-aveam prea multe duble la dispoziție, peliculă era puțină, dar entuziasmul era mare.

Atunci am învățat că dacă te îndepărtezi cu camera concomitent cu “zoom in” creezi impresia că fundalul se îndepărtează de subiect ( cred). Ehei, aveam o barbă mare, multe vise și prea puține cunoștințe de cinematografie. Acum e a patra zi de Crăciun și mie mi-e dor de filmare.”, a scris Alecsandru Dunaev.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre dorințele actorului pentru noul an: “Îmi doresc ca anul 2022 să fie mai luminos și cu multe pete de culoare! Hai, poate scăpăm de toate “umbrele” și în 2022 ne bucurăm de zâmbete clare, fără măști...poate!” Printre cei care i-au apreciat mesajele se numără și bunul său prieten, Vlad Gherman. Cei doi nu și-au petrecut vacanța împreună.

“Am urcat pe masivul Postăvaru ( cu telegondola, nu pe jos) ca să mă uit la copii cum învață să schieze și să mă apuce invidia că eu încă nu știu să schiez. Nu mă apuc acum, că avem de filmat din ianuarie și dacă-mi rup ceva, încurc filmările...Data viitoare...

Până atunci, mă pun cu fundul în zăpadă și prind flerul ăsta fain în contre-jour cu brazi și munte. Atât de aici.”, a scris Alecsandru Dunaev acum puțin timp.

Primele fotografii postate de Alecsandru Dunaev la început de an

Alecsandru Dunaev a fost plin de surprize de la începutul lunii decembrie, asta pentru că actorul s-a mutat în casă nouă. A fost ajutat cu toate detaliile de către prieteni, printre care și Vlad Gherman. Acesta din urmă a filmat chiar și un vlog cu aceste peripeții.

“Apocalipsa relocării”, a scris Alecsandru Dunaev în dreptul fotografiei din noua casă. Acolo, actorul stă cocoșat într-un fotoliu, cu telecomandă în mână, îndreptată spre un televizor încă stins. “Ce tristă pare poza asta”, au spus internauții. Alecsandru Dunaev este cunoscut din serialul “Adela”, însă a mai jucat și în alte producții de succes care l-au ajutat în drumul actoricesc.

Acesta are 458 de fotografii și filmulețe pe Instagram, locul unde actorul își întâlnește fanii virtuali.

“Ai venit degeaba așa des la Sibiu dacă nu ai învățat și tu să schiezi”, i-a scris o tânără actorului. “Să știi”, i-a răspuns acesta imediat.

“Nu e timpul pierdut. Deși cred că aș fi ultima persoană pe care ai vrea să o ai instructor.”, a continuat aceasta.

În articolul

Alecsandru Dunaev, rezoluții la început de an. Primele fotografii postate de actorul din “Adela” după sărbători

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x