Alex Rodriguez, singur de Crăciun după despărțirea de Jennifer Lopez. Fotografia postată de fostul logodnic al artistei

Publicat pe 28.12.2021 la 12:34 Actualizat pe 28.12.2021 la 13:15

Alex Rodriguez a petrecut singur de sărbători după despărțirea de Jennifer Lopez. Vedeta a postat o imagine de Crăciun pe rețelele sociale, iar fanii au observat imediat că fostul partener al artistei nu este într-o relație la momentul actual.

Alex Rodriguez poartă costum negru și o cămașă albă

Alex Rodriguez și JLo în cadrul celei de-a 26-a ediție a Screen Actors Guild Awards. 19 ianuarie 2020

Getty Images

Dacă Jennifer Lopez se bucură de sărbători alături de familie, fostul ei logodnic s-a fotografiat singur lângă brad și a făcut postara publică pe rețelele sociale. Alex Rodriguez nu este într-o relație la momentul actual, iar poza nu lasă loc de interpretări.

Deși a încheiat relația cu Jennifer Lopez acum 8 luni, Alex Rodriguez își continuă viața la intensitate maximă și nu uită să zâmbească atunci când este cazul.

Alex Rodriguez, singur de Crăciun după despărțirea de Jennifer Lopez

Acum un an, tot în această perioadă, una dintre cele mai frumoase fotografii tematice a fost postată în online de Jennifer Lopez. Artista se afla pe atunci într-o relație cu Alex Rodriguez. Anul acesta, evenimentele s-au petrecut cu totul altfel, iar bărbatul a demonstrat acest lucru.

Fostul logodnit al artistei a postat o fotografie în care apare lângă bradul de Crăciun...singur. Dacă cele mai importante vedete din lume își arată decorațiunile, familia și pe toți cei dragi în această perioadă, iată că fostul jucător de baseball nu s-a lăsat mai prejos, în ciuda faptului că nu se află într-o relație amoroasă la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcat într-o ținută sport casual, Alex Rodriguez a fost fotografiat lângă brad. Planurile fostului sportiv au fost legate de familie, anul acesta fostul partener al lui JLo petrecând alături de mama și sora sa.

În ciuda faptului că este singur, fanii nu l-au uitat pe Alex Rodriguez, așa că i-au lăsat în dreptul postării mai multe comentarii și aprecieri pentru ca acesta să vadă sprijinul lor necondiționat.

“Crăciun fericit tuturor! Care sunt planurile voastre? Îmi voi începe ziua cu yoga și apoi voi petrece alături de fetele mele, familia și prietenii. Mama și sora mea se pricep să gătească așa că anul acesta vom avea preparate delicioase pe masă. Care sunt tradițiile voastre în Ajun?”, a scris Alex Rodriguez în dreptul postării.

Alex Rodriguez, decizie neașteptată după despărțirea de JLo

După despărțire, Jennifer Lopez a șters orice urmă a relației cu Alex Rodriguez de pe rețelele de socializare. Cu toate astea, fostul sportiv nu a renunțat la amintirile pe care și le-a creat de-a lungul timpului alături de vedetă.

O postare care a reușit să atragă atenția fanilor este urcată pe contul bărbatului chiar anul trecut în preajma sărbătorilor, atunci când cei doi le-au urat tuturor un Crăciun fericit. Într-un interviu recent, Alex Rodriguez a declarat că apreciază fiecare clipă pe care a petrecut-o alături de Jennifer Lopez.

După despărțirea de Alex Rodriguez, JLo și-a reluat relația de iubire cu Ben Affleck, alături de care a trăit o frumoasă poveste acum multă vreme. De când și-au făcut publică logodna, cei doi au apărut tot mai des împreună, la eveniment sau alături de copiii pe care îi au amândoi din relațiile trecute.

Cu puțin timp înainte de a-și anunța despărțirea, Alex Rodriguez a reușit să cumpere o vilă luxoasă în Miami, însă după 10 zile de la ruputură aceasta a fost vândută. Planurile fostului sportiv au fost date paste cap, iar casa a ajuns rapid în posesia altor proprietari.

În articolul

Alex Rodriguez, singur de Crăciun după despărțirea de Jennifer Lopez. Fotografia postată de fostul logodnic al artistei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x