Alfonso Herrera a fost surprins de către fani cu melodia originală din telenovela Rebelde. Fostul membru al formației se afla alături de prieteni

Publicat pe 29.05.2024 la 19:20 Actualizat pe 29.05.2024 la 19:51

Actorul a declarat în repetate rânduri că etapa în care a făcut parte din formația RBD va rămâne mereu o amintire plăcută. Cu toate acestea, nu își dorește să revină pe scenă ca și interpret.

actorul pe covorul roșu

Alfonso Herrera a fost surprins de către fani cu melodia originală din telenovela Rebelde

Getty Images

Există proiecte care le marchează pentru totdeauna viețile artiștilor, atât în bine cât și în rău. Este cazul și lui Alfonso Herrera, care în 2004 a reușit să atingă faima mondială grație participării în telenovela Rebelde, producție din care a fost mai apoi dezvoltată formația RBD. Un grup care a făcut istorie și astăzi continuă să aibă la fel de mulți fani.

Alfonso Herrera a fost surprins de către fani cu melodia originală din telenovela Rebelde

Mărturie a faptului că fanii încă iubesc formația RBD a venit recent, atunci când actorul a fost surprins într-un bar cu melodia originală din telenovela Rebelde. Alfonso Herrera se afla în oraș alături de câțiva prieteni și celebra împreună cu aceștia. Cu toate că nu a luat parte la reîntâlnirea artiștilor în cadrul turneului, cei mai mulți consideră că actorul continuă să facă parte din RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Istoria formației nu a durat multă vreme, asta pentru că la doar câțiva ani și-au anunțat separarea, dat fiind diverși factori, atât din viețile lor personale cât și profesionale. Cu toate acestea, fanii nu i-au uitat timp de 15 ani în care artiștii și-au îndreptat atenția către alte oportunități.

Fanii de pretutindeni i-au urmărit pe fiecare în parte în noile lor etape, mereu cu speranța că vor reveni încă o dată împreună pe marile scene. Visul tuturor a devenit realitate în 2023, atunci când a avut loc reîntâlnirea formației RBD, cu excepția lui Alfonso Herrera care a preferat să rămână în lumea filmului.

A mărturisit în mai multe interviuri că este recunoscător pentru trecutul său și că își va aminti întotdeauna cu drag de etapa prin care a participat ca artist profesionist. Acesta are în prezent peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Pe lângă meseria de actor, Alfonso Herrera se dedică ONG-uril de ajutorare din lume.

Așa a reacționat Alfonso Herrera atunci când a auzit melodia Rebelde

Ultima oară când actorul s-a reîntâlnit cu amintirea formației din care a făcut parte a fost chiar recent. Acesta s-a aflat într-un bar alături de prieteni în Mexic. Atunci când totul a părut să fie la locul lui, a începu să sune melodia Rebelde, cea din genericul telenovelei cu același nume.

Fanii care l-au întâlnit pe actor în seara cu pricina nu au vrut să piardă ocazia de a-i vedea reacția în fața melodiei celebre, cea pe care și el a interpretat-o la momentul acela.

Vizibil distrat, Alfonso Herrera s-a limitat doar să zâmbească și să rămână extrem de surprins, în timp ce ridica brațele într-un aparent dans. Filmulețul s-a viralizat imediat în mediul online și comentariile nu au întârziat să apară. Cei mai mulți au subliniat faptul că deși Poncho nu se mai consideră parte din RBD, este evident că istoria Rebelde va rămâne mereu în amintirea lui pentru totdeauna.

În prezent, Alfonso Herrera este singur și nu formează un cuplu. În trecut s-a iubit cu Ana de la Reguera, o actriță de origine mexicană.

În articolul

Alfonso Herrera a fost surprins de către fani cu melodia originală din telenovela Rebelde. Fostul membru al formației se afla alături de prieteni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iulie 2024. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Barem de corectare Bacalaureat 2024 - istorie. Cum trebuiau rezolvate subiectele
a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări
HelloTaste.ro
Tort cu cafea și jeleu de vișine. O armonie de arome și culori
Catine
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
useit.ro
Elon Musk face o investiție Tesla surprinzătoare în România. De ce proiect se pregătește miliardarul
as.ro
Simona Halep a scos la vânzare vila în care a locuit alături de Toni Iuruc! Suma cerută este uriaşă
MediCOOL
Exerciții fizice care pot reduce tensiunea arterială. Ce efecte pot avea asupra simptomelor
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Cum poți crește frații ca să se înțeleagă între ei. Există un motiv de bucurie pentru părinți, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Remedii pentru insomnie. Ce soluții naturiste poți încerca înainte de a trece la medicamente
HelloTaste
Înghețată de pepene roșu, delicioasă și răcoroasă
x