Alfonso Herrera, acuzat că și-a înșelat soția. Care este motivul divorțului fostului membru RBD

Publicat pe 14.01.2022 la 12:57 Actualizat pe 14.01.2022 la 13:32

După ce Alfonso Herrera a mărturisit că se desparte de soția lui, zvonurile infidelității au apărut imediat. Care este motivul divorțului fostului membru RBD.

Alfonso Herrera poartă o cămașă gri și stă alături de mama copiilor săi

Alfonso Herrera și Diana Vazquez premierei "La Carmencita". 29 iunie 2017

Getty Images

După ce Alfonso Herrera și-a anunțat fanii că divorțează, zvonurile infidelității au apărut imediat. Ca în orice altă problemă personală, fostul membru al trupei RBD a hotărât să păstreze tăcerea și să nu vorbească despre acest lucru.

La începutul anului 2022, Alfonso Herrera este înconjurat de scandaluri, asta pentru că toată lumea crede că artistul și-a înșelat soția acum ceva vreme cu nimeni alta decât Ana de la Reguera, colega lui de platou.

Alfonso Herrera, acuzat că și-a înșelat soția

Alfonso Herrera și Diana Vásquez au împreună doi copii, însă acest lucru nu i-a oprit să-și anunțe fanii că divorțează, pornind pe drumuri separate ale vieții. În comunicatul lăsat pe rețelele sociale, fostul membru RBD a declarat că “această situație este de comun acord și rămânem prieteni.” Nu a trecut mai bine de o lună de când Alfonso Herrera a dezvăluit că divorțează și zvonurile infidelități au apărut pe rețelele sociale.

Se pare că Poncho Herrera și Ana de la Reguera au avut o aventură, asta după ce s-au cunoscut în 2021, atunci când au lucrat împreună la piesa de teatru “Nadando con tiburones”. Cei doi s-au reîntâlnit în cadrul filmărilor pentru “Que viva Mexico” și atunci s-a întâmplat presupusa aventură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, niciunul nu a oferit până acum o declarație oficială. Ca în orice altă problemă personală, Alfonso Herrera a refuzat să vorbească despre acest subiect.

De altfel, actorul a postat câteva secvențe dintr-un serial în care acesta va avea o apariție cu totul specială. Este vorba despre “Ozark”, o producție americană cu Jason Bateman și Laura Linney în rolurile principale. Alfonso Herrera va fi parte din sezonul 4 al serialului.

Pe data de 12 ianuarie, atunci când veștile infidelității au apărut în online, Alfonso Herrera a împărtășit cu fanii câteva imagini din serialul “Ozark”. Astfel, fanii au putut observa că momentan fostul membru al trupei RBD nu este dispus să vorbească despre acest subiect.

Care este motivul divorțului lui Poncho Herrera

În ciuda faptului că relația dintre Alfonso Herrera și Diana Vasquez a rezistat pandemiei de COVID-19, se pare că încele din urmă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață. În ciuda faptului că au doi copii, separarea dintre ei a fost inevitabilă.

Alfonso Herrera și Diana Vasquez au decis să apeleze și la terapie, dar și să meargă în vacață, asta înainte de a se despărți definitiv, însă până la urmă totul a fost inevitabil. În luna decembrie a lui 2021, fostul membru al trupei RBD a lăsat un comunicat pe rețelele sociale, acolo unde a vorbit despre divorț.

Dacă Alfonso Herrera și-a continuat proiectele profesionale, Diana Vázquez a trecut printr-o depresie severă, ba chiar a slăbit extrem de mult. Cei doi s-au cunoscut în 2015, însă la momentul acela nu s-a întâmplat nimic între ei, asta pentru că amândoi erau implicați în relații serioase. În 2016, cei doi s-au căsătorit, iar în luna septembrie l-au întâmpinat pe primul lor copil, Daniel.

În decembrie 2020, Alfonso Herrera și-a anunțat fanii că a devenit tătic pentru a doua oară, atunci când s-a născut fiul său Nicolás.

În articolul

Alfonso Herrera, acuzat că și-a înșelat soția. Care este motivul divorțului fostului membru RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x