Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul SAG Awards 2023 alături de actorii din Ozark. Ce ținută a purtat fostul artist RBD

Publicat pe 27.02.2023 la 10:48 Actualizat pe 27.02.2023 la 11:37

Alfonso Herrera a pășit pe covorul roșu în cadrul SAG Awards 2023 alături de celebrități din lumea filmului. Alături de vedetele din Ozark s-a bucurat de o noapte aparte în cadrul unui eveniment de poveste.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albă, cravată neagră și sacou negru

Alfonso Herrera se află pe covorul roșu în cadrul SAG Awards 2023

Getty Images

Cea de-a 29-a ediție a Screen Actors Guild Awards ( SAG ) a avut loc anul acesta pe 26 februarie în Los Angeles, California. Celebritățile au pășit pe covorul roșu și au impresionat cu ținutele lor. Pe scenă, au lansat discursuri emoționante și sfaturi de luat în seamă. Printre actorii celebri s-a aflat și Alfonso Herrera, fostul membru RBD. Acesta face parte din distribuția serialului Ozark.

Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul SAG Awards 2023

După ce a declarat că proiectul “Rebelde” și formația RBD va rămâne mereu o parte din viața sa, Alfonso Herrera și-a continuat incursiunea în lumea filmului. Acesta nu va participa în cadrul ultimului turneu al celebrei trupe, alături de colegii săi. Cu toate acestea, nu renunță la proiectele profesionale care îi aduc succesul mult sperat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grație participării sale în serialul Ozark, Alfonso Herrera a participat recent la gala premiilor SAG Awards 2023. Evenimentul a avut loc în Los Angeles, California. Actorul mexican s-a lăsat fotografiat pe covorul roșu, în timp ce foștii săi colegi pregătesc întoarcerea pe marile scene în cadrul RBD. Cu ocazia anunțului, Poncho a transmis că nu se va întoarce pe scenă ca și interpret. În schimb, rămâne la dramaturgie. Formația care s-a creat în urma telenovelei “Rebelde” a vândut de-a lungul timpului peste 15 milioane de albume, atât în portugheza, engleză cât și în spaniolă.

Citește și: Alfonso Herrera a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și un tricou și s-a fotografiat în propria casă. Cum alege să se afișeze actorul în timpul liber

Interpretul lui Javi Elizonndro din Ozark s-a alăturat echipei în 2022 și acesta este motivul pentru care a fost prezent în cadrul SAG Awards 2023. În 2015, Alfonso Herrera s-a alăturat mai multor producții difuzate pe Netflix, dintre care Sense8, Queen of the South, dar și El Baile de los 41. Fanii i-au transmis mesaje de susținere, la scurtă vreme de la postarea acestuia pe covorul roșu.

“Pe scena realizată în mintea mea, tu vei fi întotdeauna cel mai faimos dintre RBD.”, a transmis un fan pe Twitter.

Diego Calva și Alfonso Herrera, doi mexicani care au strălucit pe covorul roșu în cadrul SAG Awards 2023

Printre celebritățile care au strălucit pe covorul roșu s-au numărat și Diego Calva și Alfonso Herrera, ambii actori din Mexic. Cel dintâi a fost nominalizat pentru rolul din “Babylon”, iar fostul membru RBD pentru prestația sa din “Ozark”. Amândoi au purtat costume închise la culoare și au furat privirile.

Citește și: Alfonso Herrera a publicat o fotografie emoționantă alături de copiii săi. Fostul membru RBD se dedică complet familiei

“Este incredibil că tot mai mulți mexicani ne reprezintă țara, nu doar în locurile natale ci și în părți din America de Sud sau Europa, dar specific în SUA.”, a declarat Alfonso Herrera într-un interviu pentru eluniversal.com.mx.

În ceea ce-l privește pe Diego Calva, acesta a împărțit scena alături de Brad Pitt și Margot Robbie. Ca și ambasador al mexicanilor, a transmis că va fi mult mai conștient asupra lucrurilor pe care le spune sau le arată ca și actor.

“Artiștii sunt artiști, nu avem nevoie de lideri de opinie și trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ce spunem și ce facem. Acum vreau să mă bucur de arta mea.”, a transmis Diego Calva. Printre cei nominalizați la aceeași categorie au fost Diego Luna pentru rolul de protagonist din “Andor” și Tony Dalton pentru seria “ Better Call Saúl”.

În articolul

Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul SAG Awards 2023 alături de actorii din Ozark. Ce ținută a purtat fostul artist RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x