Alfonso Herrera arată pentru prima oară chipul unuia dintre copii. Ce fotografii a publicat actorul în mediul online

Publicat pe 24.01.2024 la 20:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 08:28

Discret în ceea ce privește viața personală, fostul membru RBD lasă la vedere pentru prima oară chipul unuia dintre copii. Câteva imagini au fost publicat pe pagina personală de socializare.

Alfonso Herrera poartă un tricou negru și un costum de aceeași culoare

Alfonso Herrera arată pentru prima oară chipul unuia dintre copii

Profimedia Images

De la nașterea micuților săi, Alfonso Herrera a ținut să nu-i expună în mediul online. Cu toate acestea, recent acesta a lăsat la vedere chipul micuțului Nicolás. De asemenea, petrece timp alături de cei doi atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Alfonso Herrera arată pentru prima oară chipul unuia dintre copii

Fostul membru RBD a declarat în repetate rânduri că motivul pentru care nu își dorește să revină pe scenă alături de colegii săi este simplu, are la activ mai multe proiecte profesionale de care ține să se ocupe. De asemenea, timpul petrecut alături de familie este la fel de important. În schimb, internauții susțin că ar fi fost la fel de emoționant să fi fost toți copiii prezenți pe scenă în cadrul turneului RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma succesului pe care foștii colegi din RBD îl au în prezent, Alfonso Herrera a reapărut pe rețelele sociale cu mai multe fotografii emoționante alături de fiul cel mic, Nicolás. Actorul i-a lăsat micuțului chipul la vedere, însă nu în totalitate.

“Însoțiți-mă să vedeți această frumoasă istorie. Cea mai frumoasă ascunzătoare, partea a doua.”, a scris Alfonso Herrera pe pagina personală de Instagram. Actorul a publicat și cele mai recente interviuri pe care le-a oferit pentru publicațiile Quien și Men’s Health Mexic.

Citește și: Alfonso Herrera surprinde cu hobby-urile pe care le are. Ce joc fabulos îl încântă pe artist acasă

„Ce mare e”, “Frumos”, “Avem un ochi, cred că până va împlini 10 ani vom vedea și celălalt ochi. Avem încredere că într-o zi vom găsi rezolvarea acestui mister”, “În sfârșit, un pic din fața lui Nico”, “E un ochi, dar simt că seamănă 100% cu tata”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Încă de la începutul carierei sale, protagonistul din ‘¡Qué viva México! s-a arătat extrem de discret în viața personală, în cadrul tuturor relațiilor amoroase pe care le-a avut.

În septembrie 2016, Alfonso Herrera i-a surprins pe toți cu o fotografie publicată pe contul personal, acolo unde a lăsat să se vadă mânuțele fiului Daniel și astfel i-a anunțat nașterea: “Bine ai venit”, a scris atunci. În decembrie 2020 a anunțat nașterea fiului Nicolás, cel de-al doilea copil.

“Acest an o să fie amintit ca unul dintre cele mai rele din istorie. Pentru mine, anul 2020 l-ai salvat tu. Bine ai venit, Nico, încă nu știm de ce ai ales această familie.”, a scris atunci într-o imagine cu cei doi, însă fotografiați de la spate. Chiar dacă relația cu Diana Vázquez nu a funcționat și cei doi s-au despărțit în 2021, Alfonso Herrera a demonstrat că este un tată prezent pentru copiii lui.

Detalii despre Alfonso Herrera, ambasador ACNUR în prezent

Cu o traiectorie amplă în televiziune este recunoscut pentru rolurile din Ozark și Sense*, dar și în El baile de los 41 și Que Viva Mexico. Este ambasador ACNUR în cadrul ONU pentru refugiați și a vizitat Uraina, Polonia și Slovacia, acolo unde a participat în cadrul mai multor activități locale alături de copii.

Citește și: Alfonso Herrera "Poncho", cel mai bine îmbrăcat personaj masculin la un eveniment special din Mexic. Cum și-a făcut apariția fostul artist RBD

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Alfonso Herrera arată pentru prima oară chipul unuia dintre copii. Ce fotografii a publicat actorul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x