Alfonso Herrera, Miguel Arango Cevera din "Rebelde”, aduce tribut vremurilor de glorie. Ce fotografie din arhiva RBD a publicat

Publicat pe 29.09.2022 la 21:30 Actualizat pe 29.09.2022 la 21:34

Alfonso Herrera, simpaticul Miguel Arango Cevera din "Rebelde”, are acum 39 de ani, iar viața lui s-a schimbat radical de la cunoscutul serial pentru adolescenți. A devenit un star în toată regula și un bărbat râvnit de femei. Cu toate că au trecut ani buni de la clipele care i-au marcat cariera, el nu poate uita de proiectul care i-a adus succesul.

A frant inimi pe vremea când era adolescent și nici acum nu se lăsa mai prejos. Miguel din "Rebelde" a ajuns la varsta de 39 de ani si e la fel de seducator, însă nu poate să nu celebreze anii tinereții care au reprezentat punctul său culminant.

De curând a publicat o imagine cu el din tinerețe și alături de o colega de trupă.

Alfonso Herrera, simpaticul Miguel Arango Cevera din "Rebelde”, reiterează anii de glorie

În anii 2000, telenovela "Rebelde" făcea furori în întreaga lume iar cele trei fete din trupa RBD au furat inimile a milioane de adolescenţi. De departe, cea mai îndrăgită era Roberta, Dulce Maria, roşcata rebelă, iar prezența masculină îndrăgită cel mai tare era Alfonso Hererra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din “Rebelde”. Tot ce nu știai despre vedetă

RBD este un grup mexican de muzică pop care s-a format în anul 2004 în telenovela "Rebelde", dar care a ieșit din ficțiunea serialului și a intrat în lumea muzicii.

Componenții formației sunt Anahí (Mia Colucci), Dulce María (Roberta Pardo), Maite Perroni (Lupita Fernández), Alfonso Herrera (Miguel Arango), Christian Chávez (Giovanni Méndez) și Christopher von Uckermann (Diego Bustamante). Milioane de adolescenți din întreaga lume încearcă să le copieze stilul vestimentar și felul lor de a fi care nu te lasă fără nebăgare de seamă, iar acest lucru este extraordinar!

Primul turneu al formației intitulat “Tour Generación RBD” a fost lansat pe CD și DVD

Discul lor de debut, "Rebelde", a avut un real succes în Mexic, iar melodiile “Rebelde”, “Solo Quédate En Silencio”, “Sálvame” și “Un Poco De Tu Amor” au devenit repede hit-uri. Pentru acest album au primit Discul de Aur, apoi Discul de Platină și Discul de Argint pentru mai mult de 2 milioane cópii vândute în țara natală.

Primul turneu al formației intitulat “Tour Generación RBD” a fost lansat pe CD și DVD, cuprinzând, pe lângă melodiile de pe albumul Rebelde' și melodii pop/rock cu influențe ale anilor 80 și noi cântece ale grupului: “Una Canción” și “Liso Sensual”. Acest disc a primit Discul de Platină în Mexic. DVD-ul conține concerte live, un documentar și imagini ale formației din timpul turneului.

În articolul

Alfonso Herrera, Miguel Arango Cevera din "Rebelde”, aduce tribut vremurilor de glorie. Ce fotografie din arhiva RBD a publicat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x