Alfonso Herrera, nostalgie în preajma Crăciunului. Fotografia pe care a postat-o fostul membru al trupei RBD

Publicat pe 22.12.2021 la 12:28 Actualizat pe 22.12.2021 la 17:28

Alfonso Herrera a făcut parte din formația RBD și a reușit alături de colegii lui să fie îndrăgit de milioane de fani din întreaga lume. În preajma sărbătorilor, artistul a postat o fotografie cu iz nostalgic pe rețelele sociale. Despre ce este vorba.

Alfonso Herrera poartă pantaloni închiși la culoare și o maletă de aceeași culoare. Artistul își ține mâinile în buzunare

Alfonso Herrera în cadrul SiriusXM' Entertainment Weekly Radio Channel Broadcasts. 20 iulie 2017

Getty Images

Fanii telenovelei Rebelde știu că Alfonso Herrera și Dulce Maria au avut o scurtă relație de iubire pe vremea când făceau parte din aceleași proiecte, însă au continuat să fie prieteni foarte buni odată ce sentimentele au dispărut.

La fiecare postare a lui Poncho, fosta membră a trupei RBD e prima care comentează și rămâne întotdeauna uimită de copiii fostului ei partener. După ce și-a anunțat divorțul, Alfonso Herrera le-a arătat fanilor o fotografie mai veche, acolo unde este alături de Dulce Maria. Aceștia nu au putut să nu lase câteva cuvinte și să recunoască perechea perfectă.

Alfonso Herrera, nostalgie în preajma Crăciunului

Alfonso Herrera și Dulce Maria au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz pe vremea când amândoi făceau parte din proiectul Rebelde. Au reușit să-și construiască un nume în industrie și au continuat cu proiectele personale odată ce formația RBD s-a destrămat.

După ce Poncho și-a anunțat divorțul de mama celor doi copii, a postat o fotografie în online unde apare alături de Dulce Maria. Fanii spun că artistul a devenit nostalgic, însă pun aceste sentimente pe seama sărbătorilor de iarnă care se apropie cu pași rapizi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu acordat în 2019, Dulce Maria spunea că relația cu Poncho a fost una dintre cele mai intense pe care le-a trăit și în ciuda faptului că este căsătorită și are un copil cu producătorul Paco Álvarez, aceasta continuă să fie prietenă bună cu fostul coleg.

“Aici în 2007”, a scris Alfonso Herrera în dreptul fotografiei în care apare alături de Dulce Maria și Luis Luisillo. În ciuda faptului că a etichetat-o, artista nu a dat curs nostalgiei fostului partener.

Fanii au fost cei care s-au emoționat la vederea amintirii postate de Poncho și nu le-a venit să creadă cum a zburat timpul: “Ok, de ce îmi faci asta Poncho. Mai multe amintirii, îmi vine să țip.”, “Voi împreună sunteți minunați.”, au fost câteva dintre comentarii.

Alfonso Herrera, alături de Dulce Maria într-o fotografie cu iz nostalgic

Fotografia postată de Alfonso Herrera a reușit să strângă deja peste 230 de mii de aprecieri și 900 de mii de comentarii.

Alfonso Herrera a fost căsătorit cu jurnalista Diana Vasquez din 2016 până în 2021 și în ciuda faptului că au doi copii, cei doi au decis să se despartă. Fostul membru al trupei RBD are doi copii: Daniel, născut pe 22 septembrie 2016 și Nicolás, născut în 2020.

Dulce Maria s-a căsătorit cu producătorul Paco Álvarez pe 9 noiembrie 2019 și au devenit părinți pentru prima oară un an mai târziu, când s-a născut micuța Maria Paula. În 2007 și 2019, numele actriței a apărut în topul “50 most beautiful”, alcătuit de People en Espanol.

Fosta membră a trupei RBD a avut o relație de scurtă durată cu Guillermo Ochoa, unul dintre cei mai buni fotbaliști din Mexic, însă cei doi s-au despărțit după un an.

Împreună cu Alfonso Herrera, Dulce Maria a făcut parte dintr-o campanie împotriva violențelor din Mexic și a vorbit copiilor despre prietenie și ce înseamnă termenul de “bully” cu adevărat.

În articolul

Alfonso Herrera, nostalgie în preajma Crăciunului. Fotografia pe care a postat-o fostul membru al trupei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x