Alfonso Herrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un scurt interviu. Actorul își continuă traiectoria la Hollywood

Publicat pe 01.04.2024 la 15:38 Actualizat pe 01.04.2024 la 18:04

Alfonso Herrera revine în atenția fanilor cu un nou interviu publicat pe rețelele sociale. Află noi curiozități despre actorul din Rebelde, celebru astăzi și la Hollywood.

actor cu microfoane în față

Alfonso Herrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un scurt interviu

Getty Images

Alfonso Herrera este recunoscut de fanii din întreaga lume pentru rolul Miguel Herrera pe care l-a interpretat în Rebelde între 2004 și 2006. De atunci, traiectoria sa profesională a luat o cu totul altă cale. Dacă cei cinci colegi ai săi din cadrul formației RBD au decis să-și continuie proiectul și să ofere fanilor un turneu final în 2023, iată că Poncho s-a axat pe viața de actor la Hollywood.

Alfonso Herrrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un interviu

A jucat în producții celebre precum Dance of the 41, Sens8 sau Rebel Moon și continuă să se bucure de succes acolo unde l-a dorit întotdeauna. Pe lângă o carieră înfloritoare, la 40 de ani Alfonso Herrera este tatăl a doi copii. Cu toate acestea a divorțat de mama micuților, ba chiar a avut o relație amoroasă cu Ana de la Reguera, actrița cu care a jucat în producția Que viva mexico!.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu recent, actorul din Rebelde a oferit mai multe detalii despre viața sa profesională și s-a lăsat încă o dată descoperit sub o altă formă. Spune că cea mai mare dorință a sa ca actor este să își continuie munca pe platourile de filmare în proiecte de viitor care să-l ajute să-și dezvolte talentul căpătat.

A fost văzut pentru prima oară în telenovela Clase 406, acolo unde a jucat alături de mai mulți colegi din RBD, Dulce Maria și Christian Chavez. Ca și actor mărturisește că este captivat de fiecare poveste pe care își dorește să o descopere de fiecare dată într-un mod diferit.

“Atunci când văd că tot ce mi-am imaginat funcționează pe ecrane, asta este ce-mi place cel mai mult la locul meu de muncă.”, a spus actorul din Rebelde, fost membru al trupei RBD. Dat fiind faptul că a intrat în lumea celebrităților de la Hollywood, recunoaște că în prezent este captivat de munca lui Daniel Day-Lewis sau Meryl Streep.

Alfonso Herrera mărturisește care sunt cele trei calități pe care trebuie să le aibă un lider

A lucrat alături de actori mari din lumea filmului și recunoaște că cel mai important atunci când se află pe platourile de filmare este să asculte și să observe fiecare detaliu pe care echipa îl are de spus. De asemenea, încrederea este un bun punct de pornire în acest sens.

“Ceea ce ne lipsește în Mexic este echipa pentru că dacă noi merge, de exemplu, acum că vin olimpiadele, noi mexicanii suntem foarte buni la sporturi individuale, pentru că asta depinde de mentalitatea pe care o are fiecare, dar atunci când vine vorba de sporturi la comun, e un pic complicat.”, a specificat Alfonso Herrera.

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai multe ipostaze sunt realizate pentru coperțile unor reviste importante, atât în lume cât și în Mexic. Își dorește să fie o inspirație pentru toți cei care vor să reușească în meseria de actor, de aceea ține să-și depășească condiția.

În articolul

Alfonso Herrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un scurt interviu. Actorul își continuă traiectoria la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x