Alfonso Herrera și-a impresionat fanii cu noul look. Cum și-a făcut apariția pe rețelele sociale

Publicat pe 20.10.2021 la 10:31 Actualizat pe 20.10.2021 la 13:58

Alfonso Herrera este recunoscut cu ușurință de oricine l-ar vedea în poze sau filmări pe conturile de socializare. Cu toate acestea, actorul a postat recent o fotografie cu noul look și a impresionat fanii de pretutindeni.

Alfonso Herrera poartă un costum gri cu sacou și o cămașă cu mânecă lungă

Alfonso Herrera pe platourile de filmare

Getty

Alfonso Herrera a frânt inimile a milioane de adolescente din întreaga lume atunci când în 2004 făcea parte din “Rebelde”. De-a lungul timpului, actorul a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar a avut parte și de tot ceea ce și-a dorit pe plan personal.

La 38 de ani, Alfonso Herrera se poate mândri cu o familie minunată, formată din doi copii frumoși și o soție superbă. Bărbatul este activ și pe rețelele de socializare, acolo unde postează des fotografii din viața personală și profesională.

Recent, acesta le-a arătat internauților noua schimbare de look, asta după ce mult timp a purtat părul lung și mustață.

Alfonso Herrera și-a impresionat fanii cu noul look

Alfonso Herrera și-a impresionat cei 3.5 milioane de fani de pe contul personal de Instagram, atunci când le-a arătat cum arată cu noul look.

Postarea a strâns peste 37 de mii de aprecieri, iar membri trupei RBD nu au ezitat să reacționeze la fotografia actorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alfonso Herrera a jucat rolul lui “Miguel” în telenovela “Rebelde”, acolo unde a intrat în pielea unui băiat timid, dar extrem de atrăgător, care s-a îndrăgostit de cea mai frumoasă fată din liceu, “Mia Colucci”. Relația celor doi a întrecut așteptările, iar fanii din toată lumea voiau să îi vadă împreună pe cei doi chiar și în realitate.

Cu toate acestea, Alfonso Herrera și Anahi nu au avut niciodată o relație amoroasă, iar tânărul s-a căsătorit până la urmă în 2016 cu Diana Vasquez.

Cum și-a făcut apariția Alfonso Herrera pe rețelele de socializare

Alfonso Herrera continuă să interpreteze roluri care îi aduc un plus de creativitate și prestanță, asta pentru că fanii îl vor în continuare pe micile ecrane.

Bărbatul a apărut pentru prima dată într-o telenovelă în anul 2002, atunci când alături de alți membri ai trupei RBD a jucat în “Clase 406”. În același an a câștigat “MTV Movie Awards Mexico” pentru rolul pe care l-a interpretat în “Amar te duele”.

Deși timpul a trecut, Alfonso Herrera a rămas același bărbat atrăgător cu ochi verzi care cucerește fanele din întreaga lume. Actorul a avut mai multe look-uri care au impresionat audiența, dar imaginea pe care o afișează acum, este cea care l-a făcut celebru în trecut.

Alfonso Herrera a decis că vrea să rămână mustață și barbă, dar și că vrea să aibă părul mai scurt, așa cum lumea îl știa din “Rebelde”.

Chiar dacă este un bărbat activ din punct de vedere profesional, Alfonso nu uită nici de îndatoririle de părinte, astfel că postează destul de des momente intime alături de copii și soție. Acesta are doi băieți, Daniel și Nicolas, cu care se distrează întotdeauna pe cinste.

Cel mai recent film în care Alfonso Herrera poate fi văzut se numește “Dance of the 41” și este o capodoperă care i-a adus bărbatului nenumărate aprecieri. Fiind un rol care l-a scos cu siguranță din anonimat, Poncho demonstrează astfel că poate ieși din zona sa de conform și poate intra în pielea oricărui personaj.

În articolul

Alfonso Herrera și-a impresionat fanii cu noul look. Cum și-a făcut apariția pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x