Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi din RBD la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist. Ce s-a întâmplat

Publicat pe 22.03.2023 la 10:49 Actualizat pe 22.03.2023 la 11:22

Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi din RBD la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist. Ce s-a întâmplat și cum au reacționat artiștii.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albă și sacou negru

Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi din RBD la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist

Profimedia Images

Încă o dată, Alfonso Herrera a fost nevoit să confirme faptul că între el și foștii săi colegi din RBD nu există resentimente. Actorul i-a invitat pe cei cinci artiști la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist, iar rezultatele au fost următoarele.

Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi din RBD la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist

Poncho, așa cum era alintat pe vremea “Rebelde”, a ținut să transmită încă o dată faptul că nu există niciun fel de resentiment față de foștii colegi din RBD. Acesta nu va participa în cadrul turneului mondial din cauza proiectelor profesionale în desfășurare. De asemenea, a subliniat faptul că nu-și mai dorește să urce pe scenă în calitate de interpret. Cu ocazia promovării noului film în care joacă rolul de protagonist, aceștia i-a invitat pe cei cinci în cadrul premierei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“¡Que viva México!,” este producția care îl aduce din nou în atenția fanilor, în rolul de protagonist alături de Ana de la Reguera. Din distribuție mai fac parte Damián Alcázar, Joaquín Cosío și Ana Martín.

Citește și: Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul premierei Que viva México. Actorul a purtat un costum negru și cămașă albă

“I-am invitat. Dacă vin, vom ține un toast și vom face poze împreună.”, a declarat Alfonso Herrera în fața jurnaliștilor, arată hola.com. Absența sa din cadrul turneului a fost un subiect intens discutat. Într-un interviu oferit pentru El Espectador, actorul a menționat că planurile sale profesionale nu îi permit o absență atât de lungă.

“Tot ce pot să spun este că va fi un proiect de succes și le doresc tuturor tot norocul din lume.”, a mai spus acesta. Foștii săi colegi de trupă și-au exprimat pe rând opinia despre absența sa, iar toți au căzut de acord că-i pot respecta decizia.

“Cred că ar trebui să respectăm deciziile personale și profesionale ale fiecăruia, iar acest lucru nu are nicio legătură cu dragostea și afecțiunea care există între noi. Sunt doar decizii care duc în diferite locuri, nimic mai mult.”, a declarat Maite Perroni.

Ana de la Reguera și Alfonso Herrera formează un cuplu

Actorul a fost căsătorit cu Diana Vasquez timp de cinci ani. Cei doi au împreună doi băieți, iar micuții nu duc lipsa iubirii părinților, în ciuda deciziei acestora de a merge pe drumuri separate ale vieții. Ulterior s-a zvonit faptul că Alfonso Herrera formează un cuplu cu Ana de la Reguera, colega sa de platou.

Citește și: Alfonso Herrera a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și un tricou și s-a fotografiat în propria casă. Cum alege să se afișeze actorul în timpul liber

“Această decizie a fost a noastră și vom rămâne prieteni și ne dorim tot ce e mai bun unul pentru celălalt și pentru familia frumoasă pe care am creat-o.”, s-a arătat în comunicatul transmis către fani. Cu toate acestea, a fost fosta soție a lui Alfonso Herrera care a oferit indicii legate de separare. Din mesajele cu subînțeles a fost vorba despre o infidelitate din partea actorului.

“Manipularea este atunci când te acuză pe tine pentru reacțiile negative la tot ce s-a întâmplat. Nu îmi cer scuze pentru cum aleg să repar ceea ce tu ai distrus.”, a scris fosta soție a lui Alfonso Herrera pe pagina de Twitter. Poncho își continuă viața personală departe de ochii celor curioși.

În articolul

Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi din RBD la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist. Ce s-a întâmplat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x