Alfonso Herrera va intra în pielea lui Batman. Cum a ajuns fostul membru al trupei RBD să joace un astfel de rol

Publicat pe 06.05.2022 la 15:10 Actualizat pe 06.05.2022 la 15:31

Alfonso Herrera va intra în pielea lui Batman. Cum a ajuns fostul membru al trupei RBD să joace un astfel de rol. Vedeta a postat o fotografie în mediul online.

Alfonso Herrera poartă o cămașă neagră și un sacou de aceeași culoare

Alfonso Herrera, pe covorul roșu în cadrul premierei Ozark. 21 aprilie 2022

Getty Images

Alfonso Herrera este primul actor de telenovele care va intra în pielea lui Batman. Cavalerul nopții va veni într-o altă formulă, de data asta cu fostul membru al trupei RBD în rol principal. Fotografiile au fost postate deja în mediul online, iar fanii nu au contenit să lase comentarii și aprecieri pe pagina personală de socializare a vedetei.

Cum arată acum Poncho și ce legătură are cu Batman, cavalerul nopții care a reușit să cucerească tinerii și adolescenții de pretutindeni.

Alfonso Herrera va intra în pielea lui Batman

Odată cu destrămarea formației RBD, Alfonso Herrera și-a creat o traiectorie profesională inconfundabilă. A reușit să joace în producții de excepție și s-a făcut remarcat de fiecare dată. Pe plan personal este tată a doi copii, dar a divorțat acum ceva timp. Faima sa internațională nu își are egal și poate fi comparat cu mari actori de la Hollywood fără nicio îndoială.

Recent, Alfonso Herrera și-a mai îndeplinit încă un vis artistic, acela de a intra în pielea lui Batman, unul dintre personajele sale preferat. Astfel este primul actor de telenovele care face acest pas. Producătorii DC și Warner Bros au decis că personajul întunecat trebuie să ajungă la cât mai multă lume, așa că Alfonso Herrera s-a văzut mai mult decât entuziasmat atunci când a primit propunerea de a-i reda vocea lui Batman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu oferit unei publicații de circulație națională, conform Tvnotas.com.mx, Poncho a mărturisit că acest moment a fost așteptat încă din copilărie.

“Îmi plăcea să mă deghizez când eram copil. Îmi amintesc că mi-am strând bani ca să văd primul film apărut. Mama m-a dus într-un parc din Guadalajara pentru a vedea unde este desenată mașina lui Batman, a fost o experiență de neuitat.

Nici în cele mai frumoase vise nu mi-aș fi imaginat că l-aș putea interpreta pe Batman. Sunt fericit că viața mi-a oferit această oportunitate.”, a spus Alfonso Herrera.

Viața lui cariera lui Alfonso Herrera

Alfonso Herrera a frânt inimile adolescentelor din întreaga lume atunci când a apărut pentru prima oară în telenovela “Rebelde”. Actorul a interpretat rolul lui “Miguel” băiatul care se îndrăgostește de “Mia”, fata bogată din liceu.

Cuplul a rămas în sufletul fanilor până în ziua de astăzi, iar fanii continuă să-i urmărească activitatea lui Poncho. Bărbatul are acum 38 de ani și o familie formată din doi copii frumoși. Chiar dacă nu le arată chipul celor mici, Alfonso Herrera continuă să împartă cu oamenii momente amuzante din viața de familie. În 2016, acesta s-a însurat cu jurnalista Diana Vasquez cu care are doi copii, Daniel, născut pe 22 septembie 2016 și Nicolas, născut în 2020. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și asta se vede din postările pe care actorul le face pe contul personal de Instagram.

Alfonso Herrera sau „Poncho”, așa cum i-a rămas porecla, s-a născut pe 28 august 1983 în Mexic. Este actor, cântăreț și producător, dar în ultima vreme acesta și-a dedicat viața exclusiv familiei. Chiar dacă și-a lăsat cariera de cântăreț deoparte, fanii speră să-i mai audă vocea.

În articolul

Alfonso Herrera va intra în pielea lui Batman. Cum a ajuns fostul membru al trupei RBD să joace un astfel de rol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x