Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online la scurtă vreme după ce Anahi și Christian Chavez i-au eliminat numele din anunțurile noului turneu RBD

Publicat pe 23.01.2023 la 13:26 Actualizat pe 23.01.2023 la 13:56

Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online la scurtă vreme după ce Anahi și Christian Chavez i-au eliminat numele din anunțurile noului turneu RBD.

Alfonso Herrera poartă o cămașă și un sacou negru

Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online

Profimedia Images

Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chavez au așteptat timp de 15 ani să-și anunțe revenirea pe scenele din lume într-o nouă formulă. Alfonso Herrera a decis că nu va mai face parte din RBD, însă a ținut să lase un mesaj în mediul online după ce câțiva din foștii săi colegi i-au eliminat numele din anunțurile oficiale ale turneului.

Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online

La scurtă vreme după ce Anahi și Christian Chavez au postat câteva fotografii în care imaginea lui Alfonso Herrera a fost ascunsă, Poncho a ținut să lase un mesaj despre prietenie în mediul online. Anunțul despre turneul mondial ce va avea loc în 2023 a fost deja lansat. Mai mult de 26 de orașe vor avea ocazia să-i primească din nou pe artiști. În luna decembrie a lui 2023 va fi susținut ultimul concert de ADIO al conceptului RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii nu s-au putut abține și au observat faptul că Poncho a fost eliminat din fotografiile realizate pe vreme când toți cei șase erau RBD. Cu toate acestea, actorul însuși a declarat că este implicat în cu totul alte proiecte profesionale și nu va participa în turneu. Chiar dacă nu s-a exprimat public legat de ideea de a-i fi eliminată imaginea, a postat un mesaj emoțional pe Twitter.

“Prietenii se numără când totul merge bine pentru a vedea câți sunt și când nimic nu merge cum trebuie pentru a vedea câți rămân.”, a scris Alfonso Herrera pe 21 ianuarie 2023. Unii fani consideră acest lucru un răspuns pentru foștii colegi, însă artistul a mărturisit în trecut că relația dintre ei este una cordială.

Într-un comunicat publicat pe pagina oficială a formației s-a menționat faptul că “există respect, dragoste și susținere între integranții RBD și Alfonso Herrera”. În timpul vacanței de Crăciun, Maite Perroni a fost abordată de jurnaliști pe aeroportul din Mexic și a vorbit despre decizia fostului său coleg de trupă. Aceasta a subliniat ca tot ce ține de fiecare membru în parte ar trebui respectat. Până în prezent, niciun membru nu a răspuns mesajelor fanilor ce susțin că l-au “tăiat” pe Poncho din imagini.

RBD surprinde cu întoarcere pe scenă fără Alfonso Herrera

Nunta dintre Maite Perroni și Andres Tovar din octombrie anul trecut a fost începutul planurilor legate de revenirea RBD pe marile scene. În cadrul evenimentului au fost prezenți Anahi, Christian Chavez și Christopher Uckermann, aceștia ținând să cânte melodiile celebre “Rebelde” și “Salvame”. Ulterior, planurile au fost pus cap la cap și evenimentului a fost organizat. Fără doar și poate, de la nunta faimoasei Maite Perroni au lipsit Dulce Maria și Alfonso Herrera.

Speculațiile nu au lipsit la acea vreme, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Poncho la scurt timp după ce actorul a decis că nu se va mai reîntoarce pe scenă. Cu toate acestea, atât Dulce Maria cât și Alfonso Herrera au vorbit despre motivul pentru care nu au participat în cadrul evenimentului. De asemenea, unii fani au făcut legătura cu momentul istoric în care Anahi, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Maite Perroni au susținut un concert online pe 26 decembrie 2020.

În articolul

Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online la scurtă vreme după ce Anahi și Christian Chavez i-au eliminat numele din anunțurile noului turneu RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x