Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a postat o nouă fotografie în mediul online. Cum arată actorul

Publicat pe 02.07.2022 la 15:00 Actualizat pe 01.07.2022 la 16:29

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a postat o nouă fotografie în mediul online și i-a surprins pe internauți. Cum arată actorul.

Ali Yasin Özegemen poartă o cămașă albă și sacou negru

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen a devenit cunoscut odată cu rolul său din serialul turcesc “Păsări rănite”. S-a făcut remarcat cu ajutorul interpretării sale fără cusur și duce în continuare numele țării sale mai departe. Fiind și o prezență constantă în mediul online, acesta nu duce lipsă de internauți care îi așteaptă de fiecare dată fotografiile.

În cea mai nouă postare, acesta a reușit să cucerească imediat inimile fanelor și a strâns din partea acestora nenumărate comentarii și aprecieri.

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a postat o nouă fotografie în mediul online

Cunoscut pentru rolul său din “Păsări rănite”, Ali Yasin Özegemen este la fel de apreciat și în mediul online, acolo unde are peste 100 de mii de prieteni. Cele 99 de fotografii postate îl arată pe acesta în ipostaze inedite, semn al creativității. Cu cea mai nouă imagine, vedeta a reușit să-și cucerească fanele de pretutindeni. Într-un tricou și ochelari de soare, așa a apărut Ali Yasin Özegemen pe contul personal de Instagram.

Seria “Păsări rănite” îl aduce în prim-plan pe Ali Yasin Özegemen care interpretează rolul vieții sale. Un tânăr afacerist în vârstă de 30 de ani își continuă viața personală după ce soția și copilul dispar din viața lui. Odată ce face cunoștință cu frumoasa “Meryem”, afaceristul “Levent” se îndrăgostește pe loc. De-a lungul episoadelor cei doi trec prin nenumărate peripeții și durează un timp îndelungat până își mărturisesc dragostea ce ajunge să-i lege.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre actor, Ali Yasin Özegemen este cunoscut drept un iubitor de animale, cele mai multe dintre imaginile postate pe pagina de socializare fiind alături de micii patrupezi. Crescut într-o familie în care dreptatea avea întâietate în casă, Ali Yasin Özegemen a reușit să realizeze tot ce și-a propus. Deși experiența de actor îi este încă nouă, vedeta a cochetat și în trecut cu camerele de filmat, atunci când era model.

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” vorbește despre personajul său

Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului din serialul turcesc “Păsări rănite”, Ali Yasin Özegemen a fost nevoit să ia parte la câteva ședințe de psihologie.

“Nu am simțit nimic atât de diferit la început. Pe măsură ce timpul a trecut am simțit nevoia că trebuie să merg la terapie. Există multe durere în interiorul acelui personaj, sper ca nimeni să nu experimenteze cu adevărat asta.”, a declarat Ali Yasin Özegemen, conform Seriesturkish.com.

Născut pe 30 mai 1989 în Turcia, acesta a urmat cursurile liceului în cadrul “Konya Private Ideal College”. Din 2011, acesta și-a început cariera de model și astfel și-a descoperit pasiunea pentru actorie și televiziune.

“Păsări rănite” spune povestea unei tinere care încearcă pe cât posibil să scape din mâinile celor care îi doresc răul. “Meryem” îi este alături lui “Omer” băiețelul pe care îl consideră ca și fratele său mai mic și pe care reușește să-l salveze din mâinile oamenilor străzii. Băiețelul suferă de astm cronic și locuiește cu sora și tatăl adoptiv. Cu toate acestea, el este de fapt fiul unui important om de afaceri.

În articolul

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a postat o nouă fotografie în mediul online. Cum arată actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x