Alintul inedit pe care Jennifer Lopez îl folosește pentru fiica sa. Cum o numește și cum arată Emme Maribel

Publicat pe 20.07.2021 la 14:21 Actualizat pe 20.07.2021 la 19:31

Jennifer Lopez este foarte mândră de fiica sa Emme, care la vârsta de 13 ani calcă pe urmele sale. De curând, JLO a a postta o imagine emoționantă cu adolescenta și în descriere a "divulgat" felul în care o alintă.

Jennifer Lopez

Emme este o adolescentă de 13 ani pasionată de muzică și de scenă. Deseori a fost văzută pe scenă, performân alături de mama sa cunoscută de o planteă întreagă.

Jennfier Lopez este o mamă foarte protectivă și are grijă cu sfințenie de cei doi copii ai săi, Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz.

Cum o aintă Jennifer Lopez pe fiica sa

De curând, JLo a postat o imagine alături de fiica sa Emme, în timp ce erau apropiate. Adolescenta zâmbește larg alături de mama sa, iat cântăreața pare că radiază de fericire. Îndescrierea postării JLo a scris "cu nuca mea de cocos".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreața internațională a dezvăluit felul în care o alintă pe fiica sa, iar comentariile nu au încetat să apară. "Cât de drăguț", "Se face așa mare fetița", ba chiar un admirator le-a zis că sunt "gemene".

Postarea a ajuns în timp record la peste 1.000.000 de aprecieri, iar JLo se poate lăuda cu o mare comunitatea de oameni.

Jennifer Lopez, din nou într-o relație cu Ben Affleck

JLo și Ben Affleck formează din nou un cuplu, asta după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul său Alex Rodriguez. Ben Affleck a ieșit de curând în oraș cu copiii săi, dar și cu fetița iubitei sale.

Ben a petrecut timp cu fiica lui Jennifer Lopez, Emme, în vârstă de 13 ani. Emme părea să că se simte foarte bine, în special cu cea mai recentă coafură de culoare albastră.

Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire și se pare că au parte de o relație fierbinte.

Surse apropiate ale cântăreței au declarat că frumoasa hispanică a petrecut mai mult timp cu Ben, după despărțirea de Alex Rodriguez, spunând că sunt prieteni foarte apropiați. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, JLo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

În articolul

Alintul inedit pe care Jennifer Lopez îl folosește pentru fiica sa. Cum o numește și cum arată Emme Maribel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x