Alp Navruz a îmbrăcat echipamentul sportiv în sala de box. Actorul este imaginea unui brand de succes

Publicat pe 30.12.2022 la 14:14 Actualizat pe 30.12.2022 la 14:36

Alp Navruz a îmbrăcat echipamentul sportiv în sala de box. Actorul este imaginea unui brand de succes.

Alp Navruz este îmbrăcat în negru și își ține mâinile încrucișate

Alp Navruz a îmbrăcat echipamentul sportiv în sala de box

Happy Channel

Alp Navruz a revenit pe rețelele socialie cu cea mai recentă colaborare a sa. Actorul își prezintă echipamentul sportiv în sala de box. S-a despărțit de frumoasa Ayça Ayşin Turan, însă planurile sale profesionale rămân în picioare.

Alp Navruz a îmbrăcat echipamentul sportiv în sala de box

Îndrăgostiții s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei, iar iubirea lor s-a transformat în realitate. După ce o bună perioadă de timp au negat că formează un cuplu, Alp Navruz a fost cel care a mărturisit adevărat. Se pare că cei doi nu se mai urmăresc în mediul online, însă își continuă aparițiile zilnice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnalistul din cadrul Hurriyet Newspaper, Mehmet Üstündağ, a făcut o remarcă cel puțin interesantă: “Conform informațiilor pe care le-am primit, Alp Navruz obișnuia să intre în viața privată a frumoasei vedete. După cum știți, el este acum pe platourile de filmare pentru seria Yürek Çıkmazı”. Cât despre Ayça Ayşin Turan, aceasta va primi un rol mult așteptat. Când situația a cerut-o, a fost nevoită să impună respect.

Dacă până acum era recunoscut pentru rolul din “Ține-mă de mână”, Alp Navruz se întoarce pe platourile de filmare cu un alt proiect inedit, acolo unde personajul “Halil” este deja pe agenda fanilor din mediul online. Cu peste 5 milioane de fani pe contul său de Instagram, a postat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată într-o ipostază inedită, pe terenul de tenis. Este pentru prima oară când actorul este văzut într-o ținută sport.

A primit peste 2 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri din partea fanilor de pretutindeni. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Alp Navruz preferă să-ți petreacă timpul în aer liber.

“Tu joci mereu tenis sau ceva?”, “Domnule, back hand-ul arată foarte bine”, “Fă ceva cu pasiunea sau nimic”, au fost câteva dintre cuvintele lăsate de fani pe profilul său. Dacă de cele mai multe ori îl vedem pe Alp Navruz aranjat și gata să se prezinte ca un model pe podium, acum cu siguranță noul său look i-a scos în evidență trăsături naturale. Potrivit fanilor, Alp Navruz s-a depășit pe sine în cel mai nou rol.

Alp Navruz și Ayca Aysin Turan s-au despărțit

“Am citit câteva zvonuri despre mine care nu sunt adevărate. Este clar să succesiunea acestor fapte a fost răspândită de oameni rău intenționați. Până acum nu am vrut să fac nicio declarație, dar aceste cuvinte care vin în defavoarea mea nu sunt în regulă. Au depășit deja limita respectului.”, a mărturisit Alp Navruz din serialul “Ține-mă de mână”. Cât despre Ayça Aysin Turan, aceasta a subliniat faptul că în orice relație se pot întâmpla astfel de lucruri.

În articolul

Alp Navruz a îmbrăcat echipamentul sportiv în sala de box. Actorul este imaginea unui brand de succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x