Alp Navruz, de la actorie la sport. Cum alege vedeta din “Ține-mă de mână” să-și petreacă zilele libere

Publicat pe 10.01.2022 la 13:37 Actualizat pe 10.01.2022 la 14:12

Alp Navruz și-a luat o binemeritată pauză și a trecut de la actorie la sport. Actorul din “Ține-mă de mână” apare în online așa cum puțină lume l-a văzut de-a lungul timpului. Cum alege acesta să-și petreacă zilele libere.

Alp Navruz poartă o cămașă albă și un costum gri și stă în spatele colegei sale de platou

Alp Navruz din "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alp Navruz se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. După succesul pe care l-a avut în serialului “Ține-mă de mână”, dar și după “Povestea de pe insulă”, vedeta a decis să ia o pauză binemeritată și să aștepte proiectul care îi va schimba întreaga traiectorie actoricească.

Între timp, Alp Navruz nu stă cu mâinile în sân, ci se pregătește intens la sala de forță, acolo unde poate fi văzut în acest zile. Dacă toată lumea îl cunoștea pe actorul cu părul lung, iată că acesta le-a mai făcut o surpriză și a postat câteva Insta Story-uri în care apare tuns.

Alp Navruz, de la actorie la sport pe rețelele de socializare

În ciuda faptului că i s-au oferit alte patru roluri în seriale diferite, Alp Navruz nu își dorește să accepte nicio ofertă, asta până când nu va da peste personajul care îi va schimba complet cariera profesională. Astfel, după filmarea ultimului episod din serialul “Povestea de pe insulă”, Alp Navruz s-a reprofilat.

Alp Navruz a postat câteva fotografii în mediul online care i-au uimit pe internauți. Astfel, actorul apare în văzul tuturor chiar în sala de fitness, acolo unde se pregătește intens pentru o nouă provocare. Dacă până acum Alp Navruz era văzut cu părul lung, iată că de această dată vedeta a hotărât să se tundă și deci, să facă o schimbare completă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a tuns și practică kick boxing, așa poate fi descrisă viața lui Alp Navruz în acest zile, după terminarea filmărilor pentru ultimul serial în care joacă. Fanii nu au putut să nu observe diferențele de greutate pe care actor le-a câștigat. Datorită serialului “Povestea de pe insulă”, Alp Navruz și-a câștigat popularitatea și în Spania, iar fanii sunt nerăbădtori să afle cât mai multe detalii despre actorul lor preferat.

Alp Navruz, unul dintre cei mai populari actori turci

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au reușit să-și câștige popularitatea atât în țara natală, cât și peste hotare. Spania se numără printre țările în care fanii sunt nerăbdători să afle tot mai multe detalii despre actorii lor preferați, iar social media este exact echipamentul necesar.

Alp Navruz are 4.6 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde de-a lungul timpului a postat 231 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și din cea profesională. În cea mai recentă postare din online, îndrăgitul actor poartă o geacă neagră de piele, lăsând să se vadă pieptul lucrat în sala de forță.

După confirmarea relației cu Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz a fost felicitate de mii de fani din întreaga lume, iar așteptarea a luat sfârșit pentru aceștia. După o lungă perioadă în care au vorbit doar despre o prietenie apare care i-a unit de la început, iată că de această dată lucruri au luat o întorsătură neașteptată. În ciuda confirmării relație, niciunul dintre ei nu a mai postat fotografii împreună pe rețelele sociale, așa cum obișnuiau în trecut.

Alp Navruz s-a născut pe 15 ianuarie 1990 în Instanbul și se numără printre cei mai iubiți actori din țara natală la momentul actual.

În articolul

Alp Navruz, de la actorie la sport. Cum alege vedeta din “Ține-mă de mână” să-și petreacă zilele libere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x