Alp Navruz din "Ține-mă de mână" a trecut la ținuta de iarnă. Ce model de geacă a îmbrăcat actorul

Publicat pe 29.11.2022 la 14:19 Actualizat pe 29.11.2022 la 14:58

Alp Navruz din "Ține-mă de mână" a trecut la ținuta de iarnă. Ce model de geacă a îmbrăcat actorul.

Alp Navruz poartă o cămașă deschisă la culoare și un costum alb

Alp Navruz din "Ține-mă de mână" a trecut la ținuta de iarnă

Happy Channel

Alp Navruz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. După ce s-a aflat că relația cu Ayca Aysin Turan a ajuns la final, cele mai multe dintre zvonuri s-au grăbit să-l arate pe actor ca fiind o persoană infidelă. Acum s-ar vehicula chiar că are o nouă iubită.

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” a trecut la ținuta de iarnă

După ce s-a cunoscut cu fosta sa parteneră pe platourile de filmare ale producției “Island Tale”, Alp Navruz a întemeiat o relație cu aceasta fără a dezvălui lumii întregi ceea ce simte. Au existat mai multe încercări de a-și descoperi sentimentele, până când în cele din urmă totul a luat sfârșit. Acum se spune chiar că Alp Navruz ar forma un cuplu cu o altă vedetă din Turcia. Este vorba despre Hazal Subaşı, actriță de profesie și născută pe 2 mai 1995.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta din urmă a format un cuplu cu Rıza Kocaoğlu, însă totul a luat sfârșit atunci când actorul a hotărât că își dorește să se întoarcă la vechea sa parteneră. Cât despre Alp Navruz, acesta nu a ținut să ofere mai multe informații legate separare.

“Am avut probleme ca în orice cuplu. Am vorbit și am decis că trebuie să ne despărțim.”, a declarat Alp Navruz. Se pare că atât protagonistul din “Ține-mă de mână” cât și Hazal Subaşı sunt în căutarea unei apropieri intime. Cei doi au petrecut împreună o seară în oraș și au avut parte de conversații sincere pe tot parcursul timpului. Alp Navruz s-a născut în 1992 în Istanbul și a urmat o facultate de actorie, urmând mai apoi să joace în cele mai îndrăgite seriale. Cât despre Hazal Subaşı. Aceasta a participat în cadrul Miss Turcia în 2015 și a câștigat cel de-al treilea loc. A studiat în cadrul Facultății de Economie, însă a decis să se specializeze pe actorie.

Alp Navruz își continuă careria profesională

A ținut să demonstreze încă o dată că este un actor desăvârșit, astfel că a intrat în proiectul “Yürek Çıkmazı”. Joacă alături de İrem Helvacıoğlu și interpretează personajul “Halil Tekin”. Foarte meticulos atunci când își alege rolurile pentru care lucrează, de data aceasta a reușit fără doar și poate să impresioneze publicul. A lucrat alături de profesioniști, dar și psihologi pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

“Am lucrat din greu, am stat mereu alături de profesorul de actorie. Am lucrat cu el luni de zile. Am observat multe, cred totuși că am făcut ceva bun în cele din urmă pentru că așa privesc eu în spate.”, a declarat Alp Navruz. Actorul și-a lăudat colega de platou, cu care de altfel joacă rolul de protagonist în cea mai nouă dramă din Turcia.

“Serialul merge foarte bine, ne-am întors cu un vibe foarte bun. Povestea noastră este frumoasă. Totul este bine acum.”, a spus. Are 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și de fiecare dată reușește să impresioneze cu aparițiile sale. Cea mai recentă dintre acestea îl arată într-o geacă de iarnă.

În articolul

Alp Navruz din "Ține-mă de mână" a trecut la ținuta de iarnă. Ce model de geacă a îmbrăcat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x