Alp Navruz din “Ține-mă de mână” surprinde cu o ținută de toamnă. Cum a decis actorul să se îmbrace

Publicat pe 27.09.2022 la 12:07 Actualizat pe 27.09.2022 la 13:00

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” surprinde cu o ținută de toamnă. Cum a decis actorul să se îmbrace și cum au reacționat internauții.

Alp Navruz poartă o cămașă vișiniei

Alp Navruz din “Ține-mă de mână”

Happy Channel

Alp Navruz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă datorită rolului său din “Ține-mă de mână” și s-a lăsat văzut și cu alte ocazii de către internauții avizi de povești. De data aceasta, actorul a reușit să surprindă cu o altă ipostază urcată pe pagina sa de socializare.

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” surprinde cu o ținută de toamnă

Formează un cuplu îndrăgit alături de frumoasa Ayça Ayşin Turan, cea pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare ale serialului “Povestea de pe insulă” și pe plan profesional lucrurile stau să meargă la fel de bine pentru îndrăgitul Alp Navruz. În cea mai nouă campanie prezentată de acesta, apare îmbrăcat într-o ținută lejeră de toamnă. Nuanțele de crem par să fie prezente în fiecare obiect vestimentar pe care Alp Navruz îl poartă. Tricou, jachetă și pantaloni lungi, așa alege protagonistul din “Ține-mă de mână” să iasă în evidență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult de 4 mii de comentarii au ales internauții să-i lase în dreptul postării, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 5 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram. Aceștia i-au admirat simplitatea, dar și felul în care își poartă părul. Cât despre relația cu Ayça Ayşin Turan, aceasta continuă la fel de intens încă din vara anului 2021. Dacă până acum cei doi nu împărtășeau prea multe fotografii în mediul online, de data aceasta au decis să iasă în evidență.

Citește și: Ozge Yagiz a bifat o apariție surprinzătoare într-un costum roz, din satin. Cum arată topul care îi pune în evidență bustul

După ce proiectul “Povestea de pe insulă” a luat sfârșit, cei care i-au îndrăgit în rolurile rol, și-au exprimat dorința de a-i vedea din nou într-o altă poveste. Până în prezent nu se cunoaște o astfel de idee, însă producătorii par să dea “undă verde” celor doi. Cât despre campaniile ce ar urma în viitor, chiar Ayça Ayşin Turan a negat că va exista o astfel de prezență în fața camerelor. De altfel, aceasta nu ar refuza un proiect alături de partenerul său pe viitor.

Ce spune Ayça Ayşin Turan despre ideea de a fi din nou cu Alp Navruz pe platourile de filmare

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz sunt doi dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia și asta se vede și din cifrele care apar pe paginile de socializare ale celor doi. Cu toate că în viața reală formează un cuplu, fanii își doresc din nou ca acest lucru să aibă loc și pe micile ecrane. Actrița a subliniat că “totul este bine” și că “depinde de proiect” pentru ca acest pas să aibă loc încă o dată.

Citește și: Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” s-a fotografiat alături de partener în vacanță. Cum arată bărbatul care îi este mereu alături

De aceea, dacă vorbim despre roluri care le-ar aduce amândurora beneficii, ar putea apărea pe micile ecrane ca și cuplu. Cât despre gelozia pe care Alp Navruz o simte față de actorii ce îi stau aproape partenerei sale, aceasta din urmă a declarat că nu există o astfel de problemă în relația lor. Cât despre proiectele profesionale, acestea s-au suprapus în vara anului 2022 cu vacanțele petrecute împreună.

În articolul

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” surprinde cu o ținută de toamnă. Cum a decis actorul să se îmbrace

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x