Alp Navruz, pe lista celor mai frumoși bărbați din Turcia. Ce planuri profesionale urmează pentru îndrăgitul actor

Publicat pe 12.09.2023 la 18:15 Actualizat pe 12.09.2023 la 15:56

Alp Navruz, pe lista celor mai frumoși bărbați din Turcia. Ce planuri profesionale urmează pentru îndrăgitul actor.

Alp Navruz poartă o cămașă albastră cu flori și își ține mână stângă aproape de gură

Alp Navruz, pe lista celor mai frumoși bărbați din Turcia

Happy Channel

Alp Navruz este într-adevăr unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. A reușit să ajungă pe primul loc în topurile preferințelor fanilor, lăsându-i mult în urmă pe colegii de platou.

Alp Navruz, pe lista celor mai frumoși bărbați din Turcia

Protagonistul din “Ține-mă de mână” a câștigat la o diferență mare de voturi, asta însemnând faptul că ceilalți competitori nu au avut nicio șansă. Potrivit site-ului Kızlarsoriyor.com unde s-au realizat voturile, Burak Özçivit nu a reușit să intre nici pe locul 4 în lista celor mai frumoși bărbați din Turcia. Kivanc Tatlitug se află pe locul 4.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește viața profesională, Alp Navruz și İrem Helvacıoğlu împart platourile de filmare în cel mai recent proiect. În ceea ce privește situația cutremurelor din Turcia, actorul s-a aflat printre vedetele care au ținut să dea o mână de ajutor celor mai încercați de soartă. În regiunea Beyoğlu, una dintre zonele afectate, au fost trimise 55 de camioane. Suplimente și truse de prim-ajutor au venit pentru persoanele în nevoie.

Suplimentele colectate de mai multe municipalități au fost încărcate în camioane și trimise de urgență acolo unde a fost cazul. Istanbul Metropolitan Municipality a ținut să organizeze o rețea prin care să distribuie sticle de apă în Hatay cu 59 de mașini doar în prima etapă.

“Nu știm ce să facem, încă o dată. Echipele de salvare au plecat de la locațiile afectate din Antakya înainte de a-și terminat treaba. Vorbim de foarte mulți oameni și mulți metri pătrați. Echipa, care a spus că va fi o muncă de 3 zile, a părăsit zona. Trebuie să ne rugăm ca echipele să stea și să-și termine treaba? Vă rog, veniți și nu plecați până nu terminați treaba, nu mai suportăm...”, a scris și Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer pe pagina sa personală de Twitter.

Alp Navruz surprinde cu o imagine din sala de sport

Jurnalistul din cadrul Hurriyet Newspaper, Mehmet Üstündağ, a făcut o remarcă cel puțin interesantă: “Conform informațiilor pe care le-am primit, Alp Navruz obișnuia să intre în viața privată a frumoasei vedete. După cum știți, el este acum pe platourile de filmare pentru seria Yürek Çıkmazı”. Cât despre Ayça Ayşin Turan, aceasta va primi un rol mult așteptat. Când situația a cerut-o, a fost nevoită să impună respect.

Actorul a primit nenumărate comentarii în mediul online, având în vedere imaginea pe care a publicat-o în mediul online.

“Tu joci mereu tenis sau ceva?”, “Domnule, back hand-ul arată foarte bine”, “Fă ceva cu pasiunea sau nimic”, au fost câteva dintre cuvintele lăsate de fani pe profilul său. Dacă de cele mai multe ori îl vedem pe Alp Navruz aranjat și gata să se prezinte ca un model pe podium, acum cu siguranță noul său look i-a scos în evidență trăsături naturale. Potrivit fanilor, Alp Navruz s-a depășit pe sine în cel mai nou rol.

În articolul

Alp Navruz, pe lista celor mai frumoși bărbați din Turcia. Ce planuri profesionale urmează pentru îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x