Alp Navruz, protagonistul serialului turcesc „Ține-mă de mână”, a pus pe jar femeile din întreaga lume

Publicat pe 14.10.2020 la 00:29 Actualizat pe 14.10.2020 la 00:48

Alp Navruz este un celebru actor de origine turcă. Frumosul Alp a cunoscut faima internațională prin intermediul serialului “Ține-mă de mână”, unde interpretează rolul lui Cenk. Serialul rulează în fiecare marți, de la ora 22:00, la Happy Channel.

TV Happy

Alp s-a născut pe data de 15 ianuarie 1990, în Instambul, Turcia. După ce a terminat studiile în domeniul literaturii la Universitatea Tehnică Yildiz, actorul a urmat drumul modelingului. Astfel, primul contact al lui Alp cu scena și lumina reflectoarelor a fost prin intermediul carierei de model.

După o perioadă de activitate în domeniu, acesta s-a hotărât să ia lecții de actorie. A făcut parte din câteva seriale TV, în roluri mici, urmând să dea lovitura prin celebra drama “Mrs. Fazilet and Her Daughters, conform turkishdrama. Celebritatea internațională a venit odată cu interpretarea lui Cenk în serialul fenomen „Ține-mă de mână”.

Actorul a făcut furori printre milioanele de femei din întreaga lume. Pasiunea și munca pe care Navruz a investit-o în rolul lui Cenk i-au consacrat cariera. Pe lângă talentul incontestabil în domeniul actoriei, Alp s-a remarcat și prin frumusețea și atractivitatea greu de ignorat. Fizicul artistului este mai mult decât de invidiat, iar șarmul și carisma care-l caracterizează cu desăvârșire au furat mii de inimi.

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Frumosul actor este pasionat de sporturi, de la sky, la echitație, până la sutele de ore petrecute în sala de fitness. Și cu siguranța toate aceste pasiuni se pot observa pe trupul sculpatat al lui Alp. Acesta este pe departe unul dintre cei mai sexy bărbați ai Turciei, alături de celebrul Can Yaman.

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Activitatea în domeniul modelingului se observă cu ochiul liber. Pagina personală de Instagram a actorului este de-a dreptul impecabilă prin pozele profesioniste, privirile seducătoare și outfit-urile bine alese care-i scot în evidență fizicul bine lucra. Alp nu se sfiește din a-și pune pe jar milioanele de fane de pe rețelele de socializare, imaginile postate de acesta fiind din ce în ce mai atractive și mai sexy.

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Citește și: Sunt mândre de corpul lor. Celebritățile care iubesc să se fotografieze în costum de baie Sevcan Yasar, Aylin din serialul “Vis de iubire”, este o împătimită a activităților fizice

În articolul

Alp Navruz, protagonistul serialului turcesc „Ține-mă de mână”, a pus pe jar femeile din întreaga lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor
Happy People • pe 03.12 la 11:45
Sherlyn Gonzalez, imagini din copilărie. Iată cum arăta una dintre cele mai iubite actrițe