Alp Navruz revine în atenția fanilor pe coperta unei reviste cunoscute. Simplitatea sa reușește să atragă fanii

Publicat pe 08.09.2023 la 16:05 Actualizat pe 08.09.2023 la 16:34

Alp Navruz, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, a revenit pe rețelele sociale odată cu apariția pe coperta unei reviste celebre.

Alp Navruz poartă o cămașă roșie cu imprimeu și privește spre umărul stâng

Alp Navruz revine în atenția fanilor pe coperta unei reviste cunoscute

Happy Channel

Este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în serialul “Ține-mă de mână” și a demonstrat că merită să se afle pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Formează un cuplu cu Sıla Türkoğlu, faimoasa vedetă din Moștenirea.

Alp Navruz revine în atenția fanilor pe coperta unei reviste cunoscute

Protagonistul din Ține-mă de mână s-a lăsat fotografiat chiar într-una dintre incursiunile sale din vacanța de vară. Pe tărâmul unde s-a născut Yves Rocher, în La Gacilly, Alp Navruz a pozat mai natural ca niciodată. În timp ce fotografii au explorat grădinile luxuriante și au surprins cele mai inedite flori întâlnite, actorul și-a lăsat la iveală o parte a sa pe care nu o lasă spusă întotdeauna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu un temperament calm și cu o dorință simplitate, așa putem denumi fotografiile publicate de Alp Navruz care pare că vorbesc de la sine. Se găsește astfel o compatiblitate inedită între natură și om. În noul număr ar revistei Elle Turcia, acesta a îmbrăcat ținute care i-au pus în evidență stilul caracteristic.

Citește și: Condițiile pe care Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” le impune atunci când alege un proiect profesional. Despre ce este vorba

“Cred că trăind știind că totul are un sfârșit face ca lumea să fie un loc cu adevărat mai frumos. Fericirea este un lucru bun. E mai simplu să atingi acest sentiment atunci când știi să te bucuri de fiecare moment. În cea mai mare parte sunt fericit.”, a spus actorul, arată dizidoktoru.com. În prezent formează un cuplu de excepție cu Sıla Türkoğlu din Moștenirea. După ce la începutul verii și-au negat relația, în prezent se bucură de ceea ce trăiesc, fără să se mai ascundă de ochii celor curioși.

În prezent toată lumea se întreabă dacă Alp Navruz și Afra Saraçoğlu vor ajunge să pozeze împreună pentru un scop comun. Cât despre vedeta din Golden Boy, aceasta este imaginea unui brand din Turcia în prezent.

Detalii despre Alp Navruz în cel mai nou număr al revistei Elle Turcia

Cu toate că în prezent se bucură de succes pe plan personal, Alp Navruz a recunoscut faptul că niciodată nu încearcă să fie genul romantic. În cel mai recent interviu oferite publicației Elle Turcia, acesta spune adevărul despre gesturile sale în relațiile amoroase.

Citește și: Ce hobby are Alp Navruz din “Ține-mă de mână” atunci când nu se află pe platourile de filmare. Actorul, în ipostaze rare

“Niciodată n-am încercat să fiu romantic. Mă simt amuzat când se întâmplă asta. Pentru mine, dragostea înseamnă să te gândești al altcineva mai mult decât te gândești la tine, pot să fac asta.”, a dezvăluit actorul.

A subliniat că personajul Halil Tekin din Inimă îndurerată va rămâne întotdeauna o etapă emoționantă din viața sa de actor.

“Halil Tekin va rămâne un personaj special în cariera mea. Era foarte diferit față de mine și asta m-a frapat foarte tare. Feedback-ul pe care l-am primit a fost bun. Să joci personaje noi chiar îți îmbunătățește felul de a juca.”, a punctat acesta. Cu toate că în prezent formează un cuplu cu vedeta din Moștenirea, în trecut a specificat că odată ce va urma să fie într-o relație, nu va ascunde acest lucru.

“Au fost foarte multe zvonuri ale unor iubiri până acum, dar nu există o astfel de situație. Deja mă știți, dacă se întâmplă, n-o să ascund asta.”, a spus.

În articolul

Alp Navruz revine în atenția fanilor pe coperta unei reviste cunoscute. Simplitatea sa reușește să atragă fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x