Alp Navruz revine în mediul online cu cele mai noi declarații. Ce spune actorul despre cel mai recent personaj din viața sa

Publicat pe 30.05.2023 la 14:03 Actualizat pe 30.05.2023 la 14:33

Alp Navruz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. A revenit în atenția publicului cu un personaj inedit și cu ultimele declarații.

Alp Navruz poartă o cămașă albă și un sacou deschis la culoare

Alp Navruz revine în mediul online cu cele mai noi declarații

Happy Channel

Alp Navruz a reușit să aducă în fața fanilor personaje inedite de-a lungul timpului. Așa s-a întâmplat și în cel mai nou proiect profesional. Poveștile au avut succes datorită intensității cu care au fost transmise, iar fanii s-au lăsat vrăjiți imediat.

Alp Navruz revine în mediul online cu cele mai noi declarații

Seria The Yürek Çıkmazı se numără printre astfel de proiecte. Cu toate că a reușit să aducă cifre foarte bune la început, pe parcurs totul s-a diminuat. Cu toate acestea, iubirea fanilor pentru Alp Navruz a rămas aceeași. Joacă personajul Halil și se consideră norocos pentru acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La început analizez totul, prioritatea mea este scenariul întotdeauna. Apoi urmează personajul, apoi ambianța și echipa. Din fericire, totul a mers perfect aici, sunt puțin norocos.”, a declarat actorul, făcând referire la momentele în care își alege un proiect profesional, arată seriesturkish.com. Alp Navruz pune scăderea cifrelor pe seama faptului că vara a început, iar vacanțele s-au înmulțit. Alp Navruz s-a întors în Istanbul după o vacanță în Maroc, acolo unde și-a concretizat și alte proiecte.

“Știți și voi că a venit vara, cifrele încep să scadă, au început să vină alte proiecte profesionale. Este unul dintre acele proiecte care nu a scăzut atât de mult încă de la început. Este foarte bun în această privință. Noi avem un serial care ne satisface pe toți din punct de vedere al scenariului, ne facem fericiți să fim pe platourile de filmare. Mergem fericiți acolo, facem cu toții parte din asta. Suntem prieteni, am devenit prieteni. E un lucru bun pentru actori, sunt fericit.”, a declarat Alp Navruz.

Alp Navruz joacă în serialul “Yürek Çıkmazı” rolul de protagonist

Cu toate că Alp Navruz este printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, serialul Yürek Çıkmazı continuă să scadă în materie de cifre. Astfel, va fi foarte dificil pentru cel de-al doilea sezon să aibă loc. Nu se știe încă dacă proiectul va continua. Compania producătoare se află în acest moment într-un punct foarte sensibil.

„Alp Navruz are un altfel de personaj acum. S-a întrecut pe sine. Își iubește mama la nebunie, însă se poartă ca și cum n-ar fi existat, ca și cum n-ar fi simțit toate acestea pentru ea.”, s-a arătat într-un comunicat, referitor la personajul său.

În ceea ce-l privește, Alp Navruz spune că în prezent analizează 5 proiecte diferite, dar își dorește o vacanță pe perioada verii. Cu toate acestea, actorul a specificat că orice proiect îl va interesa, va lăsa deoparte odihna pentru a munci. Alp Navruz s-a născut pe 15 ianuarie 1990 în Istanbul și este unul dintre actorii iubiți din Turcia. Și-a început cariera în 2016, iar de atunci s-a făcut remarcat și ca model.

“Am citit câteva zvonuri despre mine care nu sunt adevărate. Este clar să succesiunea acestor fapte a fost răspândită de oameni rău intenționați. Până acum nu am vrut să fac nicio declarație, dar aceste cuvinte care vin în defavoarea mea nu sunt în regulă. Au depășit deja limita respectului.”, a mărturisit Alp Navruz din serialul “Ține-mă de mână”, referitor la relația cu faimoasa Ayça Aysin Turan. Cei doi au format un cuplu după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “O poveste pe insulă”.

În articolul

Alp Navruz revine în mediul online cu cele mai noi declarații. Ce spune actorul despre cel mai recent personaj din viața sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x