Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan își continuă relația de iubire. Prima fotografie de cuplu

Publicat pe 14.01.2022 la 14:52 Actualizat pe 14.01.2022 la 15:29

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan își continuă relația de iubire începută pe platourile de filmare. Actrița a postat prima fotografie din noul an.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră și are părul desprins

Ayça Ayşin Turan în cadrul serialului "The Protector"

Profimedia Images

Alp Navruz a confirmat relația de iubire cu Ayça Ayşin Turan, însă de la fericitul eveniment niciunul nu a mai postat fotografii romantice în online. La început de an, celebrul actor și-a luat inima în dinți și s-a lăsat expus alături de parteneră.

Fanii au reacționat imediat și le-au lăsat comentarii de apreciere în online. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă iubirea lor a trecut dincolo de camerele de filmat, acolo unde totul a devenit posibil.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan își continuă relația de iubire

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului “Povestea de pe insulă”. Acolo, îndrăgitul actor joacă rolul lui “Poyraz”, iar frumoasa lui parteneră interpretează rolul „Ada”. Comedia romantică a reușit să ajungă în scurt timp la inimile fanilor și astfel toată lumea a vrut să afle mai multe despre actorii principali.

După mai multe luni în care Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan nu au vorbit despre relația lor de iubire, iată că actorul nu a mai putut păstra tăcerea și le-a mărturisit tuturor că se iubește cu colega lui de platou. Pe 8 decembrie, ultimul episod din “Povestea de pe insulă” a putut fi televizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi vor continua peripețiile din serial și le vor aduce fanilor noi momente fascinante, amuzante și foarte bine lucrate.

“Avem o prietenie extraordinară, am dus această prietenie într-o altă dimensiune.”, a declarat Alp Navruz. După mărturisirea legată de relația cu Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz nu a mai postat nicio fotografie alături de actriță, asta până acum. Pe contul personal al actorului au părut selfie-uri romantice, momente pe care toată lumea le aștepta.

Alp Navruz nu a lăsat niciun cuvânt în dreptul fotografiei, însă fanii s-au grăbit să îi complimenteze: „Cel mai frumos cuplu din lume”, „Ce zi frumoasă. Am văzut finalul serialului și acum să vă văd pe voi”, “Sunteți frumoși”.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan, primele fotografii după confirmarea relației

După fotografia postată în online, Alp Navruz a primit nu mai puțin de 30 de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii din partea fanilor din întreaga lume. Ayça Ayşin Turan a postat aceeași fotografie pe InstaStory.

Se pare că motivul pentru care celebra actriță a lipsit din online o perioadă este unul extrem de personal. Vedeta și-a pierdut tatăl și din acest motiv nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale. Cei care o îndrăgesc pe Ayça Ayşin Turan s-au bucurat să-i vadă din nou zâmbetul pe buze, după o perioadă încărcată.

Ayça Ayşin Turan a câștigat premiul “Best Romantic Comedy Series Actress” în cadrul “Pantene Golden Butterfly Awards” și i-a dedicat acest cadoul tatălui ei.

“Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Aș vrea să mulțumesc echipei, aș vrea să-i mulțumesc partenerului meu Alp Navruz care m-a susținut întotdeauna. Mamei mele...l-am pierdut pe tata acum o lună, acest premiu este pentru el. El a fost mereu mândru de mine, mă urmărea întotdeauna la televizor, știu că e mândru acum de mine. Dedic premiul tatălui meu.”, a declarat actrița conform seriesturkish.com.

În articolul

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan își continuă relația de iubire. Prima fotografie de cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x