Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au postat o nouă fotografie de cuplu. Cum au fost surprinși îndrăgostiții

Publicat pe 10.04.2022 la 20:00 Actualizat pe 10.04.2022 la 15:43

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au postat o nouă fotografie de cuplu și fanii au rămas impresionați. Cum au fost surprinși îndrăgostiții.

Ayça Ayşin Turan poartă părul desprins și este serioasă atunci când își privește partenerul în ochi

Ayça Ayşin Turan, partenera lui Alp Navruz

Happy Channel

După ce Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan și-au făcut publică relația de iubire, fanii au așteptat nerăbdători ca cei doi să posteze în continuare fotografii și filmulețe pe rețelele sociale. Surprizele nu au întârziat să apară, căci cuplul și-a surprins urmăritorii din mediul online.

Cea mai recentă ipostază în găsește pe Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan îmbrățișați și dornici să meargă mai departe împreună.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au postat o nouă fotografie de cuplu

Povestea pe care Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au trăit-o pe platourile de filmare s-a transformat rapid într-o idilă adevărată. De-a lungul timpului, cei doi au postat fotografii și filmulețe în mediul online, iar fanii au considerat că cei doi formează un cuplu. Cu toate acestea, niciunul nu a vorbit despre acest subiect până când faimosul actorul nu s-a decis să spună tot adevărul.

În cea mai recentă fotografie din mediul online, Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan apar zâmbind și fericiți că în sfârșit își pot trăi povestea de dragoste fără să se mai ascundă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem prieteni foarte buni, însă am dus această prietenie la un alt nivel.”, a declarat Alp Navruz acum ceva timp, conform Seriesturkish.com. În ciuda faptului că au petrecut tot timpul împreună pe platourile de filmare, Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan continuă să-și trăiască visul la același nivel.

În cea mai recentă fotografie postată pe InstaStory, Alp Navruz se afla într-o mașină, pe locul din stânga al șoferului. Locul din dreapta a fost ocupată de iubita lui care îl ținea strâns de mână în semn de iubire. Zâmbetele celor doi nu au lipsit. Fanii au reacționat imediat și le-au lăsat comentarii de apreciere în online. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă iubirea lor a trecut dincolo de camerele de filmat, acolo unde totul a devenit posibil.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan își continuă relația de iubire

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului “Povestea de pe insulă”. Acolo, îndrăgitul actor a jucat rolul lui “Poyraz”, iar frumoasa lui parteneră a interpretat rolul „Ada”. Comedia romantică a reușit să ajungă în scurt timp la inimile fanilor și astfel toată lumea a vrut să afle mai multe despre actorii principali.

După mai multe luni în care Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan nu au vorbit despre relația lor de iubire, iată că actorul nu a mai putut păstra tăcerea și le-a mărturisit tuturor că se iubește cu colega lui de platou. Pe 8 decembrie, a fost urmărit ultimul episod din “Povestea de pe insulă”.

După fotografia postată în online, Alp Navruz a primit nu mai puțin de 30 de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii din partea fanilor din întreaga lume. Ayça Ayşin Turan a postat aceeași fotografie pe InstaStory. Se pare că motivul pentru care celebra actriță a lipsit din online o perioadă este unul extrem de personal. Vedeta și-a pierdut tatăl și din acest motiv nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale.

În articolul

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au postat o nouă fotografie de cuplu. Cum au fost surprinși îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x