Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au avut parte de o escapadă romantică. Cum au fost fotografiați îndrăgostiții

Publicat pe 03.08.2023 la 15:22 Actualizat pe 03.08.2023 la 17:15

Alp Navruz și Sıla Türkoğlu își continuă vacanța romantică și postează fotografii emoționante în mediul online. Cei doi se bucură de clipele petrecute împreună.

Sıla Türkoğlu poartă părul lung desprins și își ține mâna stângă la obraz, Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu

Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au avut parte de o nouă vacanță în doi

Happy Channel

Cel mai recent proiect professional al faimoasei Sıla Türkoğlu a reușit să-i surprindă în continuare pe fani. Cu toate că a rămas în inimile tuturor cu rolul “Seher” din “Moștenirea”, în cele din urmă și-a dovedit adevăratul talent. În prezent formează un cuplu cu Alp Navruz și rămâne una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia.

Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au avut parte de o escapadă romantică

Cu toate că la început au lăsat misterul să le învăluie relația de iubirie, în cele din urmă actorii au apărut în mediul online mai fericiți ca oricând. Se află încă în vacanță, iar imaginea pe care Alp Navruz a reușit să-i emoționeze pe fani. Acesta apare îmbrățișându-și partenera care poartă un prosop de plajă pe corp.

Citește și: Alp Navruz, într-o ipostază cum puțini l-au văzut. Cum face curat în casă actorul din “Ține-mă de mână”

Actrița în vârstă de 24 de ani a apărut pentru prima oară alături de partenerul său după ce o lungă perioadă s-a zvonit că ar forma un cuplu cu actorul Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea. A devenit una dintre cele mai apreciate vedete din țara natală odată cu serialul “Șerbet de afine”.

În ceea ce-l privește pe Alp Navruz, acesta a jucat în serialul “Ține-mă de mână”. La început a fost surprins timp alături de vedeta din Moștenirea, ca mai apoi să urce tot mai multe imagini pe rețelele sociale. Călătoria prin Europa alături de partenera sa a fost documentată. În ceea ce o privește pe vedeta din Moștenirea, s-a aflat recent care este suma pe care aceasta o primește lunar pentru munca sa.

Este vorba despre 100 de mii de lire turcești pe un episod din “Șerbet de afine”. Născută în 1999 în Bornova, s-a dedicat actoriei încă din liceu, iar cel mai important proiectul al său este Moștenirea. Imaginea romantică oe care Alp Navruz a decis să o publice pe rețelele sociale a reușit să-I emoționeze pe fani.

Detalii despre Alp Navruz, actorul din “Ține-mă de mână”

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, născut pe 15 ianuarie 1990 în Istanbul. A apărut în cadrul primului eveniment monden alături de partenera sa la Elle Weekend. În luna martie a declarat că va începe un nou proiect, însă acesta va începe în perioada verii.

Citește și: Cum își petrece timpul liber Alp Navruz, protagonistul serialului turcesc Ține-mă de mână

“Am venit aici de pe platourile de filmare. Am trecut și o să plec imediat. Filmările decurg foarte bine. Sunt fericit cu rezultatele. Suntem gata să vorbim despre un proiect care se va filma pe timpul verii. Vom filma pentru platformă digitală. Totul este bine și continuăm munca.”, a declarat Alp Navruz. Printre proiectele sale se numără “Ține-mă de mână” și “Povestea de pe insulă”.

Alp Navruz a fost pentru o bună perioadă imaginea unui brand important din Turcia. A publicat mai multe fotografii pe pagina personală de Instagram, acolo unde a primit aprecierea fanilor din lumea întreagă. Printre actorii care au îmbrăcat ținutele se numără Mert Ramaza Demir și Afra Saracoglu. A format un cuplu cu faimoasa Ayça Ayşin Turan. Insă relația lor a durat doar pe parcursul filmărilor Povestea de pe insulă.

În articolul

Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au avut parte de o escapadă romantică. Cum au fost fotografiați îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x