Altair Jarabo, din nou pe platourile de filmare. Care este motivul pentru care fanii credeau că vedeta și-a încheiat cariera

Publicat pe 28.12.2021 la 11:33 Actualizat pe 28.12.2021 la 12:29

După căsătoria cu impresarul de origine franceză Fréderic García, fanii credeau că Altair Jarabo și-a încheiat cariera artistică. Vedeta a venit totuși cu o surpriză la final de an și a declarat că va păși din nou pe platourile de filmare pentru o nouă telenovelă.

Altair Jarabo poartă o rochie de seară, fără mâneci

Altair Jarabo în cadrul unei ședințe foto. 11 decembrie 2019

Profimedia Images

După ce s-a căsătorit în luna august cu un cunoscut impresar de origine franceză, fanii au crezut că Altair Jarabo nu va mai reveni pe micile ecrane, însă artista le-a făcut o surpriză neașteptată.

Protagonista din “Abismo de pasion” și “Vencer el desamor” se întoarce pe platourile de filmare la începutul anului viitor pentru a filma în cadrul proiectului “Corazon guerrero”, telenovelă ce marchează începutul ca și protagonistă a vedetei Alejandra Espinoza.

Altair Jarabo, din nou pe platourile de filmare

Deși mulți au crezut că Altair Jarabo se va retrage din lumea artistică după ce s-a căsătorit, iată că vedeta vine cu surprize. Anul 2022 se anunță unul extrem de promițător pentru vedetă.

“Unii au crezut că mă voi retrage, dar nici vorbă de așa ceva.”, a declarat artista într-un interviu recent.

Artista de 35 de ani i-a surprins pe mulți atunci când s-a logodit în luna iulie cu impresiarul de origine franceză, Fréderic García. Cei doi s-au căsătorit o lună mai târziu. Nunta a avut loc într-un castel din Paris, iar la eveniment au existat focuri de artificii.

Regulile impuse de pandemie au fost respectate pe toată durata evenimentului și nimeni nu a avut de suferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi se umple sufletul de bucurie la gândul că-mi voi împărți viața cu el pentru că îi admir atât inteligența, cât și bunătatea de care dă dovadă întotdeauna. Mă inspiră, are grijă de mine, mă face să fiu cea mai fericită femeie. El știe aceste lucruri pentru că i le spun în fiecare zi. Îl iubesc și vreau să-l văd plin de vise și planuri toată viața.”, a declarat artista pe contul personal de socializare după ce s-a logodit.

După câteva luni ca femeie căsătorită, Altair Jarabo se întoarce la începutul anului viitor pe platourile de filmare pentru a fi parte din producția “Corazon guerrero”.

“Nu pot să spun mai multe, sunt fericită că mă întorc la munca mea, în arenă, în plină activitate.”, a mai spus vedeta.

Altair Jarabo și Alejandra Espinoza, colege de platou

“Corazon gurrero” este telenovela care marchiază debutul ca și protagonistă a vedetei Alejandra Espinoza. Deși nu a lucrat niciodată alături de ea, Altair Jarabo spune că vor face o echipă bună și vor transmite multe sentimente frumoase prin intermediul micului ecran.

“Am mai luat parte la câteva evenimente împreună, dar știu că este o persoană pozitivă și carismatică. Am încredere că ne vom distra.”, a mărturisit Altair Jarabo.

Alejandra este una dintre cele mai carismatice prezentatoare din Mexic. A câștigat un concurs de frumusețe în anul 2007, iar primul rol important pe care l-a avut într-o telenovelă a fost cel din noua versiune a producției “Rubi”.

Cât despre Altair Jarabo, aceasta s-a născut pe data de 7 august 1986 în Mexic. Este căsătorită cu Frederic Garcia din vara anului 2021 și este una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele.

Printre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului se numără și “En nombre del amor”, “Abismo de pasion”, “Que te perdone dios”, “Mentir para vivir” și multe altele.

În articolul

Altair Jarabo, din nou pe platourile de filmare. Care este motivul pentru care fanii credeau că vedeta și-a încheiat cariera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x