Altair Jarabo se află în vacanță la Paris alături de soțul milionar. Ce fotografie a postat vedeta pe internet

Publicat pe 14.07.2022 la 19:12 Actualizat pe 18.07.2022 la 10:05

Altair Jarabo a plecat în vacanță alături de soțul milionar. Cei doi îndrăgostiți se află la Paris, primele fotografii fiind împărtășite cu fanii de pe rețelele sociale chiar de către actriță. Cum a apărut aceasta?

Altair Jarabo poartă o rochie lungă, elegantă, fără mâneci. Actrița are părul blond, vopsit și îl poartă desprins

Altair Jarabo la cea de-a 10a aniversare a St. Regis Hotel în Mexic

Profimedia Images

Altair Jarabo și-a anunțat fanii că se află în vacanță la Paris alături de soțul milionar. Primele imagini ale vedetei au apărut pe internet, chiar pe pagina personală de socializare a actriței. După ce a făcut o serie de declarații publice despre celebra Alejandra Espinoza în Mexic, aceasta se relaxează în vacanță.

Altair Jarabo se află în vacanță la Paris alături de soțul milionar

După terminarea filmărilor în cadrul telenovelei “Corazon Guerrero”, Altair Jarabo a luat decizia de a pleca într-o vacanță romantică alături de soțul său milionar. Cei doi s-au fotografiat, iat vedeta a postat primele imagini pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 3 milioane de fani din întreaga lume.

În cadrul telenovelei mai sus menționate, Altair Jarabo deține rolul negativ și cea care a avut de lucrat cu personajul său a fost chiar fosta regină a Nuestra Belleza Latina. Este primul rol pe care Altair Jarabo îl interpretează după ce s-a căsătorit în luna august 2021 cu afaceristul de origine franceză Frédéric García. După ce i-a dăruit inima bărbatului cu 20 de ani mai mare decât ea, Altair Jarabo a mărturisit pentru presă că va fi nevoită să-și împartă viața între Mexic și Franța, arată Univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă soțul vedetei deține afaceri nenumărate și în Mexic, cele mai multe sunt realizate în Franța, țara sa natală. De aceea, odată ce și-a terminat planurile profesionale în cadrul telenovelei, Altair Jarabo nu a ezitat să plece alături de partenerul său într-o călătorie de senzație în Franța.

“Sunt fericită că am plecat, văd oameni extrem de fericiți, femei în rochii înflorate și oameni care se bucură de prezent.”, a scris pe pagina personală de Instagram actrița în vârstă de 35 de ani. În ciuda faptului că Altair Jarabo nu a urcat nicio fotografie în care să apară alături de soțul său, aceasta a avut grijă ca fanii să-i cunoască traiectoria de călătorie.

Altair Jarabo în vacanță alături de partener

Altair Jarabo a ținut să-i mulțumească partenerului său în persoană, asta pentru că un comentariu emoționant a fost lăsat chiar de aceasta în mediul online.

“În cea mai frumoasă companie.”, a scris soțul faimoasei Altair Jarabo. Colege de platou ale vedetei s-au grăbit să-i transmită acesteia cele mai frumoase urări pentru o vacanță de neuitat. Înainte de a pleca, Altair Jarabo a ținut să se lase fotografiată alături de partenerul său în cadrul unei petreceri la care au participat și vedete precum Maite Perronni, fosta stea RBD.

Altair Jarabo este o actriță de origine mexicană ce s-a născut pe 7 august 1986. Este căsătorită cu Frederic Garcia din 2021 și este cunoscută pentru roluri în telenovele precum “Al diablo con los guapos”, „En nombre del amor”, „Abismo de pasion”, „Mentir para vivir”, “Que te perdone dios”. Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și din cea profesională. Cele peste 700 de postări ale sale reușesc întotdeauna să-i surprindă pe fanii de pretutindeni.

În articolul

Altair Jarabo se află în vacanță la Paris alături de soțul milionar. Ce fotografie a postat vedeta pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x